Tyndere iPhones i sigte: Apple tager patent på smallere Jack-stick

Mange synes nok at Apples enheder er tynde nok i forvejen, men nu vil Apple lave dem markant tyndere i fremtiden ved hjælp af “D” formet Jack.

Apple har med deres nye iPhones givet lidt i tykkelsen og tyngden af telefonerne, men det er ikke den vej de skal hen i fremtiden – enhederne skal nemlig være meget tyndere endnu, og det vil deres patent nu sørge for.

De har nemlig taget patent på et lidt anderledes Jack-stick, der skraber et par millimeter af massen, ved at forme det som et “D”. Det har de gjort for at gøre deres iPhones tyndere i fremtiden formentlig – for nu kan det normale 3.5 mm. Jack-stick snart ikke være der mere.

Vend dig til nyt Apple-stick

Skærmbillede fra Appleinsider

Skærmbillede fra Appleinsider

Stikket vil stadig understøtte standarderne for et 3.5 mm. Jack-stick gør det, men vil begrænse tilbehøret der kan tilsluttes til enhederne, men mon ikke Apple vil klarer den sag snildt, eftersom de har gjort det samme med deres opladningsport, som er at finde i de fleste hjem og i tilbehøret i butikkerne.

 – USB Type C – det nye USB-stik kan vende begge veje

Apple er kendt for at kaste sig ud i deres egne løsninger, og selvom det ikke er deres egen stik-standard i deres nye Macbook – nemlig USB type C – er det stadig et modigt spring at have den port som den eneste.

Dog kan man købe en adapter, der vil sikre massere af porte, og det samme vil de formentlig gøre med deres “D” formede Jack-stick i fremtiden. Det er dog sjældent lige den mest elegante eller billige løsning.

 – Samsung har skiftet opladestik 18 gange

Stikket vil være to mm. fra kant til ende, hvilket helt klart vil give “plads” så at sige, til nyt formindsket indmad i kommende enheder, men det kunne være de skulle arbejde på deres iSight kamera linse, før de gør deres enheder tyndere.

Mere til historien

Apples patent på det “D” formede stik, blev først indgivet i maj 2011 og har Albert J. Golko og Mathias W. Schmidt som dets opfindere.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram