Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner

Beløbsgrænsen på mobilbetalingstjenesten Swipp hæves fra tirsdag til 25.000 kroner per dag, hvilket er fem gange så meget som på MobilePay.

Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner

Swipp hæver beløbsgrænsen til 25.000 kroner

I dag (21. september) hævede Danske Bank deres beløbsgrænse for overførsler og køb per dag via MobilePay-applikationen til 5.000 kroner. Og Swipp meldte op til weekenden, at de fra i morgen nu lader brugere handle og overføre for op til 25.000 kroner om dagen.

Beløbsgrænsen på Swipp er til og med i dag på 10.000 kroner, men fra tirsdag er det altså muligt at overføre eller betale hele 25.000 kroner. Denne beløbsgrænse hæves i kølvandet på lanceringen af Swipps nye selvstændige applikation.

 – Swipp klar med selvstændig app – stadig ikke for alle

– ”Vores ambition hos Swipp er at blive danskernes foretrukne betalingsmiddel og med lanceringen af vores nye, selvstændige app er vi godt på vej. For at gøre Swipp endnu mere relevant for de danske erhvervsdrivende og brugerne, hæver vi pr. 22. september beløbsgrænsen til 25.000 kr. Hermed kan erhvervsdrivende og forbrugere nu handle endnu større varer ved hjælp af vores app,” lyder det fra Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp, i en pressemeddelelse.

Små butikker hilser MobilePay velkommen

Men de 25.000 kroner er ikke nok for Swipp, der på sigt også vil gøre det muligt for danskerne at købe en bil med en QR-kode og et enkelt swipp.

 – Første dansker har købt bil med sin smartphone

– ”Desuden leverer mange håndværks- og serviceerhverv ydelser for mere end kr. 10.000 til private, og med den nye beløbsgrænse giver Swipp mulighed for at foretage hurtig og sikker betaling, straks efter færdiggørelsen af arbejdet. Vi er glade for at kunne tilbyde en ny og sikker betalingsform til disse erhverv,” afslutter Martin Andersen, administrerende direktør for Swipp.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

En af grundene til at det er nemmere for Swipp at hæve beløbsgrænserne end f.eks. MobilePay er, at det er konto til konto overførsel, hvilket betyder det ikke er bundet til et betalingskort. Dette er også en fordel for Swipp-kunder når eksempelvis NETs er nede og Dankort automaterne heller ikke virker.

Swipp har også dækningskontrol, så kunderne risikerer ikke at gå i overtræk og butikkerne er garanteret deres betaling, da pengene flyttes fra kundens konto og til butikkens konto.

 – Eksperter: Swipp har svære odds mod MobilePay

Der er heller ikke nogen årlig grænse for, hvor mange penge du kan overføre med Swipp, det eneste der kræves er dækning på kontoen.

Det er endnu ikke alle danskere, som kan benytte Swipp. Kunder hos Danske Bank kan endnu ikke gøre brug af tjenesten.

Mere til historien

Der findes et væld af forskellige mobilbetalingstjenester på markedet, og det ventes heller ikke, at der vil være én tjeneste der ”vinder” mobilbetalings-kampen, men derimod at kunderne/brugerne vil være vinderne, da flere tjenester vil være tilgængelige til forskellige ting efter behov.

Læs også:
Swipp køber betalingstjenesten Paii

Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram