iPad Pro på 12,9 tommer er en realitet

Apple har annonceret iPad Pro. En ny iPad med en skærm på 12,9 tommer.

iPad Pro

iPad Pro

Apple opdaterer nu deres iPad-produktlinje med en stor iPad – meget stor iPad. Skærmen er 12,9 tommer. Samtidigt med iPad Pro kommer der en stylus kaldet “Apple Pencil”, som er ekstra tilbehør, og altså ikke medfølger i salgspakken. Der er 5,6 millioner pixels iPad Pro’s skærm.

Apple lancerede enheden under parolen “The biggest news in iPad since iPad“.

Når Apple Pencil anvendes scanner systemet betydeligt oftere, end når man bruger fingeren. Det betyder en ekstra høj præcision, og systemet kan registrere hvor hårdt der trykkes, og det bliver muligt at lave betydeligt bedre notater og tegninger i frihånd.

Sammen med iPad Pro kommer Microsoft med en opdateret Offce-pakke, der udnytter nogle af funktionerne ved Apple Pencil.

Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Til pro-brugere

iPad Pro med Apple Pencil

iPad Pro med Apple Pencil

Ved præsentationen talte Apple en del om de professionelle brugere, hvilket indikerer, at det nok ikke er privatmarkedet Apple her sigter efter. Det understreges af, at der i tilbehørsprogrammet fra Apple kommer et cover med indbygget tastatur.

En stor tablet er som sådan ikke en nyhed. Samsung har tidligere lanceret Samsung Note Pro 12.2 – en Android-tablet med 12,2 tommer skærm.

iPad Pro drives af den nye A9X processor, som er Apple tredje generations 64-bit CPU-chip. Den har Touch ID, 8 megapixels kamera og understøtter 4G LTE såvel som Wi-Fi. Lyden kommer fra de fire indbyggede højtalere.

– iOS 9 klar til iPhone og iPad

Første kig på iPad Pro

Sælges fra november

I november starter salget i de første lande. Farverne bliver Silver, Gold og Space Grey. Den kan fås i udgaver med 32 og 128 GB plads – dog skal man købe modellen med 128 GB, hvis den skal have 4G.

De amerikanske priser (der ikke kan omregnes direkte til danske kroner) starter ved 799 dollars (32 GB Wi-Fi). Udgaven med 128 GB i Wi-Fi versionen er sat til 949 dollars, mens den helt store med Wi-Fi plus 4G og 128 GB koster 1079 dollars.

Ved lanceringen af iPad Pro annoncerede Apple ikke dato og priser for det danske marked.

Nyt Apple TV med musik, shopping og spil

Et kig på iPad Pro med tastatur

Mere til historien

Samtidigt med præsentationen af iPad Pro, og lidt skjult i fremvisningen, annoncerede Apple også en iPad Mini 4.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram