De danske singler har frække mobilvaner

Mobiltelefonen er for mange danske singler et nyttigt værktøj i jagten på kærligheden, og danskerne er vilde med frække SMS’er.

LoveGeist graf over de beskeder der var sendt og modtaget

LoveGeist graf over de beskeder der var sendt og modtaget (Kilde: Match.com)

Mobiltelefonen er blevet et nyttigt værktøj i jagten på kærligheden og en ny undersøgelse viser, at de danske singler foretrækker frække SMS-beskeder frem for at skrive om følelser.

Hvor flere andre nationaliteter har svaret, at SMS-beskeden er en nem måde at få kommunikeret ting, der kan være svære at få sagt.

Det er Match.com der står bag den årlige europæiske undersøgelse LoveGeist.

– ”Hvor flertallet af europæiske singler (58 procent) foretrækker at sige svære ting over sms, så vil 67 procent af danskerne helst tage de svære samtaler ansigt til ansigt. Vi er mere direkte, men når det kommer til flirten, så anvender vi gerne mobilen, applikationer osv. ” forklarer Jacob de Lichtenberg, datingekspert og forfatter til bogen Datingens Psykologi.

68 procent af de danske singler griber telefonen for at sætte gang i samtalen med flirtende beskeder. Danskerne har ingen problemer med at sende kinky smileys, frække tilbud, sexede fantasier eller billeder til deres dates.

Hvilke frække beskeder virker

Hvilke frække beskeder virker (Kilde: Match.com)

– ”Mænd skal ofte arbejde lidt hårdere på sms-skriveriet for at vække en kvindes interesse end omvendt. Heldigvis opfatter kvinder nogle gange mænds beskeder mere flirtende og indbydende, end mændene selv gør. De bruger mere tid på at afkode beskeder fra deres date. Match.com’s undersøgelse bekræfter, at kvinderne modtager langt flere frække tilbud og beskeder end mændene føler, de har sendt,” fortsætter Jacob de Lichtenberg.

Undersøgelsen viser også, at det ikke er ligegyldigt, hvad der skrives, hvis man vil have god respons fra ens date. Du kan se i grafikken herunder, hvad der virker hos de danske singler og hvilke der ikke virker.

Kvinderne har generelt nemmere ved at tænde mænd med frække ord – end omvendt.

– ”I vores undersøgelse skiller danskerne sig ud fra andre europæiske lande, når det drejer sig om at være direkte. Undersøgelsen viser også, selvom det er værdsat, at det er mere krævende at imponere danske kvinder med flirtende beskeder end omvendt – og måske derfor har danske singler lettere ved at være mere direkte og evt. få mobilflirten til at udvikle sig til mere end andre europæiske singler,” fortæller Robin Goncalves, PR Manager for Match.com i Norden.

Det er desuden om aftenen, når de danske singler sidder alene foran fjernsynet eller ligger i sengen, at der for alvor er gang i forspillet med frække SMS-beskeder hos danskerne.

Mere til historien

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Min strømfadæse og SMS-svindel

PODCAST: Strømmen i mit hus gik. Hør historien om min egen dumhed. Jeg sætter også fokus på SMS-svindel.

(mere…)
Værn mod SMS-fusk er hullet

Det bliver sværere for svindlere at udgive sig for noget, de ikke er. Desværre er spamfilteret langt fra bulletproof.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram