Apple undgår ny bendgate skandale med iPhone 6S

Ændringer i materialet på de nye iPhone 6S-modeller gør, at Apple denne gang undgår en ny bendgate skandale, som med iPhone 6 Plus.

Da Apple sidste år lancerede iPhone 6 og iPhone 6S blev det ret hurtigt til, at den fik øgenavnet #bendgate. Grunden til dette var, at iPhone 6 Plus angiveligt kunne bøje, hvis den var i en for eksempel bukselomme.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Og med lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus vil Apple ikke endnu engang havne i modvind. Derfor har de gjort sig umage for at undgå en lignende problematik og derfor udviklet et nyt materiale, som iPhone 6S og iPhone 6S Plus er produceret i.

De nye iPhones er udformet i et stærkere og en mere stiv aluminiums-type. Dermed er telefonerne også fysisk blevet lidt ”tykkere”.

 – De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6S

De første iPhone-købere og tech-nørder har også allerede forsøgt sig, at lave forsøget med den nye iPhone. Du kan se et forsøg i videoen herunder.

Videoen fra FoneFox er i skrivende stund set mere end 1,5 millioner gange.

Apple svarede sidste år igen på hele #Bendgate-farcen, hvilket ifølge dem selv var en storm i et glas vand. Men ikke desto mindre er de nye iPhone 6S-modeller altså produceret i et nyt og kraftigere materiale.

Du kan her se, hvordan Apple tester deres telefoner.

Mere til historien

Det er ikke kun Apple, som producerer telefoner der kan bøje. I en test at SquareTrade har lavet med blandt andet Samsung Galaxy S6 Edge og iPhone 6S Plus, der bøjer også Galaxy S6 Edge. Denne fik dog ikke en hel masse kritik på dette punkt.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram