Apple Pay måske på vej til Kina

Apples betalingstjeneste Apple Pay er måske ved at blive tilgængelig for de kinesiske Apple-kunder.

Apple Pay

Apple Pay (Foto: Apple)

Apple Pay er ved at blive en top prioritet for selskabet i Cupertino. Lige siden det så dagens lys for et års tid siden, har det amerikanske selskab forsøgt at brede denne nye mobilbetalingsløsning ud.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Og betalingstjenesten er også blevet tilgængelig både i Storbritannien og Canada i løbet af det seneste år, men også Kina er på ønskelisten for Apple. Det har dog vist sig at være sværere at komme ind på det kinesiske marked sammenlignet med både Canada og Storbritannien, men Apple er nu tættere på end nogensinde før.

 – Apple Pay er lanceret i Europa

Apple har nu registreret et selskab den 10. juni i Shanghai, det lyder navnet Apple Technology Service Shanghai Ltd. Den officielle beskrivelse er: ”Consulting, services and system integration in the field of payments”. Dette er altså bevis nok på, at Apple er i gang med at forsøge at få Apple Pay på det kinesiske marked.

For at Apple kan få Apple Pay til Kina kræver det, at de godkendes af den kinesiske regering og centralbank. Apple havde egentlig planlagt et samarbejde med UnionPay, som står for alle NFC betalinger i landet, men dette samarbejde er ikke blevet til noget.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Apple Pay på det kinesiske marked.

Mere til historien

Apple har netop været udsat for et større angreb i den kinesiske App Store, hvor en række applikationer har været fyldt med malware.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram