YouTube Gaming er gået i luften

YouTube har sat stikket i deres nyeste service YouTube Gaming. En streamingservice der skal tage kampen op med Twitch.

YouTube er verdens største videotjeneste, der har samlet verden i en ny optag-del-verden. Men en konkurrent på gaming-området har i et par år fået lov at vokse sig ganske betydelige – Twitch.

YouTube Gaming

YouTube Gaming

Twitch har domineret markedet for spil-streaming og har i dag 50 millioner brugere på månedsbasis.

Den dominans vil YouTube nu ligge en dæmper på og lancerer i dag en direkte konkurrent – YouTube Gaming. En tjeneste der gør det muligt, at følge live spil-streams, se ”how-to”-videoer eller blot se spil-relaterede videoindhold.

Aktuelt er der mere end 25.000 spil-sider og endnu flere spil-kanaler, hvor man altså kan få mættet sin indre spiller. Via YouTube.com/stream er det blevet muligt at sætte en live-stream op og begynde at dele dine egne spiloplevelser.

YouTube Gaming har fået sin egen applikation. Den er at finde på både Android og iOS-platformen, men kun i en engelsk version. Understøttelse af flere sprog og udbredelsen af tjenesten til flere lande vil komme over tid, lover selskabet.

Det er også muligt at tilgå tjenesten via det direkte link, gaming.youtube.com. YouTube oplyser, at tjenesten i første omgang er tilgængelig for Amerika og Storbritannien. Når jo, ikke at forglemme. YouTube Gaming understøtter selvfølgelig Chromecast, så du kan få de fede spil-scener op på den store skærm!

Herunder kan du finde YouTubes lanceringsvideo, der både viser og beskriver tjenestens nye features.

https://www.youtube.com/watch?v=GrJczjVT0Xk

Mere til historien

Konkurrenten Twitch har aktuelt et dataflow der er USA’s fjerdestørste, kun overgået af Netflix, Apple og Google. Hvad værre er for YouTube, så har Googles konkurrent Amazon opkøbt Twitch i 2014 for hele 970 millioner dollars. Det ser dermed ud til at konkurrencen bliver stærkt trukket op med lanceringen af YouTube Gaming.

YouTube-videoer med AI skal mærkes

YouTube er klar med strengere regler, hvis brugerne gør brug af kunstig intelligens i videoerne. Fremover skal det mærkes tydeligt.

(mere…)
YouTube-kanalen på mobil og tech som du har manglet

Jeg er ikke ligefrem MrWhoseTheBoss eller Marques Brownlee, men jeg tror på, at mine techvideoer på DANSK har en plads.

(mere…)
YouTube driller adblockere med en pause

Bruger du adblocker på YouTube møder du endnu et benspænd.

(mere…)
YouTube slår ned på ad-blockere

Ad-blockere har længe været et kendt værktøj, der kan fjerne reklamer. Nu er YouTube godt i gang med at ændre dette.

(mere…)
YouTube dropper reklamefrit billigabonnement

YouTube stopper med at tilbyde billigere abonnement uden reklamer.

(mere…)
YouTube: Nyn en sang som du vil søge efter

YouTube tester netop nu en ny måde at søge efter en sang på. Du kan nemlig nynne og finde den sang du søger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram