Denne uges mobilnyheder – uge 32 2015

UGE 32: Prisfald på Galaxy S6’ere. Stor test af ny lavpris-telefon. Omfattende MobilePay-nedbrud. Her er ugens mobilnyheder.

Ugens nyheder, Ugens highlightsHele mobilbranchen er i et slags ”før IFA”-mode, og det betyder tiltagende rygter, men der går lidt endnu, inden sløret løftes for nyhederne. IFA åbner i Berlin den 5. september, og messen slutter den 9. september. På MereMobil.dk dækker vi naturligvis de nyheder, som berører os, og rygterne op til.

I den forgangne uge har vi blandt andet sat fokus på de nye dækningskort fra teleselskaberne. Det nye er, at kortene nu udregnes på samme måde fra selskab til selskab. Selvom det er blevet bedre med overblikket, så er der stadig mangler i kortene, og de muligheder forbrugerne har for at sammenligne dækninger.

Blandt andre nyheder fortalte vi, at HTC i nogle markedsområder nu er begyndt, at udsende reklamer på One M9, og at Samsung har planer om, at frigive sikkerhedsopdateringer til Galaxy-enhederne hver måned.

Ugen sluttede søndag med et omfattende nedbrud på MobilePay og Danske Banks netbank-tjenester. Først efter ni timer var systemerne oppe at køre igen.

Læs flere nyheder i nyhedsoversigten. De mest læste artikler, har vi samlet herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 32 2015

  1. Prisfald: Nu bliver Galaxy S6 og S6 Edge billigere
  2. Din home-screen siger alt om dig
  3. Test: Huawei P8 LIte – overraskende godt discountkøb
  4. Vær klar til nyt Apple TV i september
  5. Nyt dækningskort fra teleselskaberne har stadig mangler
  6. Web-TV: Derfor er HTC One M8s bedre end topmodellen
  7. Sådan skal Spotify klare sig mod Apple Music
  8. Billede af Xperia Z5 og Z5 Compact er lækket
  9. Anmeldelse: Beats 1 Radio lyder som et hit
  10. Kreative skattefifs skaffede Apple til Danmark

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram