Timehop lader dig genopleve gamle billeder 

TIP: Timehop genopliver billeder for dig, som du tidligere har taget på din telefon eller delt på sociale medier.

Screenshots fra applikationen Timehop

Screenshots fra applikationen Timehop

Du har måske allerede set flere af dine venner dele nogle billeder på eksempelvis Facebook fra applikationen Timehop. Men hvad skal man med den – og hvordan virker den.

Når du sætter applikationen op, så vælger du om app’en eksempelvis ”kun” skal minde dig om billeder fra dit fotogalleri eller det også skal forbindes med forskellige sociale medier og minde dig om statusopdateringer og lignende. De sociale netværk, som du kan få genoplevet minder fra er Facebook, Instagram, Twitter, Foursquare, Dropbox og Google.

Selve udviklingen af Timehop har været lang og undervejs har tanken også udviklet sig. Til at starte med var Timehop udviklet i 2011 for at skulle ”gengive” de steder hvor brugerne havde haft check-in på Foursquare applikationen. Senere blev dette så til, at det blot blev vist i en daglig e-mail. Nogle måneder senere var folkene bag klar med PastPosts.com, som altså senere blev til Timehop i 2013.

Under opsætningen af applikationen vælger man også selv om man vil have et nostalgisk ”kick” som en daglig pushbesked eller e-mail.

Er børnene blevet store, eller har du billeder der vises af dig selv, hvor du tænker du på ingen måde ligner dig selv mere – eller er blevet så gammel du vil bevise du ikke ser én dag ældre ud, så kan du benytte funktionen ”før/efter”-billeder. Knappen ”then/now” vises ved siden af alle billeder. Trykker du på denne, så bliver skærmen to-delt og klar til et ”før og efter”-billede.

Foruden på Android og iOS, så kan Timehop også installeres på både Mac og Windows, hvilket altså også gør billederne på computeren kan blive en del af dit daglige nostalgi-fix.

Du kan downloade applikationen Timehop gratis til både Android og iOS – i henholdsvis Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

På Android kan Timehop desuden genopleve tekstbeskeder for deres brugere, når disse har ”jubilæum”.

Se billeder fra Timehop-applikationen

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram