Samsung låner iPhone-ejere telefoner i 30 dage

Krigen er for alvor i gang mellem Samsung og Apple på det amerikanske marked, hvor Samsung tilbyder alle iPhone-brugere, at låne en af deres telefoner i 30 dage.

Samsung klar med nyt initiativ på det amerikanske smartphone-marked

Samsung klar med nyt initiativ på det amerikanske smartphone-marked

På verdensplan er Samsung fortsat den mobilproducent, som sender flest smartphone på markedet – men markedsandelene skrumper ind.

I andet kvartal 2013 havde sydkoreanerne omkring 33 procent af markedet på verdensplan, og skal man tro de seneste tal fra Gartner, er markedsandelen her i 2015 omkring 22 procent.

 – Samsung Galaxy S6 Edge+

Og særligt på det amerikanske marked har Samsung fået det sværere og sværere i konkurrencen mod Apple, særligt inden iPhone 6 og iPhone 6 Plus kom lidt i vanskeligheder på hjemmemarkedet. De store skærme gjorde tidligere at de amerikanske smartphone-købere valgte Samsung frem for Apple.

 – Samsung Galaxy Note 5 – den nye note-mobil

S6 Edge+ og Note 5

Samsung Galaxy S6 Edge+ og Samsung Galaxy Note 5

Men Samsung er klar med et nyt tiltag på det amerikanske marked, hvor de nu vil låne iPhone-brugere en af deres topmodeller i 30 dage for kun 1 dollar. Kunderne kan vælge mellem Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5. Det nye tiltag kaldes ”Samsung ultimate test drive”. Det skriver Pocketnow.com.

Det nye tiltag har allerede haft en kæmpe interesse og Samsung er derfor løbet tør for testenheder, og derfor opfordrer de brugerne til at holde øje med siden.

– ”Thank you for your interest. Due to the overwhelming demand, we are temporarily out of test drive phones. Please keep checking back for available phones,” skriver Samsung på hjemmesiden.

Om Samsung vil udnytte ”hullet” fra salgsstarten på deres kommende enheder Galaxy S6 Edge+ og Note 5, inden Apple er klar med nye modeller på flere markeder er endnu uvist.

Mere til historien

Samsung har netop offentliggjort deres Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5, dog kommer ikke på det europæiske marked.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram