Her er fire prisvindende smartphones – det mener vi

EISA Awards 2015 er uddelt til fire smartphones, der inden for hver deres kategori betegnes som de bedste. Se 2015-vinderne og vores mening.

EISA 2015 Huawei P8

EISA 2015 Huawei P8

At få en EISA Award er en prestigefyldt anderkendelse. Den kommer fra en sammenslutning af 50 specialmagasiner fordelt på 22 europæiske lande. Det er altså anmeldere af produkterne, som bliver enige om, hvilke enheder der fra år til år fortjener priser.

I kategorien ”Mobile Devices 2015-2016” var der fire smartphone-vindere.

Herunder finder du listen over vindere samt vores kommentar om produktet.

EISA 2015 LG G4

EISA 2015 LG G4

Huawei P8 (bedste consumer smartphone)

Når det kommer til et mobilvalg hvor prisen kontra hvad man får for pengene er vigtigst kan ingen slå Huawei P8, lyder det i begrundelsen for prisen.

Da vi anmeldte Huawei P8 på MereMobil.dk fik den en topkarakter. Vi er enige i, at til omkring 3.500 kroner (dagspris), er der tale om et stærkt køb.

EISA 2015 Galaxy S6 Edge

EISA 2015 Galaxy S6 Edge

LG G4 (bedste smartphone-kamera)

Den seriøse fotograf der ikke vil gå rundt med et kamera i lommen skal have G4. Den sætter kryds i alle de rigtige bokse. Der lægges her vægt på særligt den 3-akses optiske billedestabilisator.

Ingen tvivl om, at LG G4 har et enestående kamera, men i vores test af G4 kunne det kun blive til fire ud af seks stjerner. Som et samlet produkt, er LG G4 ikke god nok, i forhold til konkurrenternes bud.

EISA 2015 Xperia Z3+

EISA 2015 Xperia Z3+

Samsung Galaxy S6 Edge (bedste avancerede smartphone)

S6 Edge er den mest stilende smartphone fra sydkoreanerne til dato, siger komiteen, og tilføjer, at det er den bedste telefon Samsung nogensinde har produceret.

Samsung Galaxy S6 Edge er markedets bedste smartphone på Android-platformen, mener vi. Da vi anmeldte S6 Edge blev det både til en topkarakter og udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler.”

Sony Xperia Z3+ (bedste multimedie smartphone)

En kombination af design og holdbarhed, har Sony formået at skabe med Xperia Z3+. Der lægges i denne pris vægt på fuld kompatibilitet mellem lyden og indhold der har opløsning i høj kvalitet samt et godt kamera.

Z3+ er en faceliftet Z3-model, og telefonen er det sikre valg, hvis du er i tvivl. Testen af Xperia Z3+ endte på fem ud af seks stjerner, men det er en telefon, som vi gerne anbefaler.

Udflydende grænser

Som udgangspunkt er jeg enig med EISA komiteen, men jeg synes også det skal bemærkes, at grænserne er udflydende i disse år. Eksempelvis omkring priserne ”bedste multimedia” og ”bedste avancerede”. Jeg vil mene priserne kunne tilfalde begge modeller i begge kategorier.

Tiden er ikke længere til, at en forbruger udbeder sig en telefon der er særligt god til multimedie. Alle telefoner i prisklassen som både Xperia Z3+ og S6 Edge tilhører er gode til multimedie. Et mobilkøb er motiveret af mange ting, og ikke blot kamera eller multimedie generelt.

En undersøgelse YouGov har foretaget for Telia har tidligere vist, at iPhone-køberne er ligeglade med kamerakvaliteten, og at Android-købere primært går efter styresystemet. Altså ikke om det er en ”kamera” eller ”multimedie”-telefon.

Derfor vælger vi en iPhone eller en Android

Mere til historien

EISA-priserne 2014-2015 blev i smartphone-kategorien uddelt til Huawei Ascend P7, LG G3 og Samsung Galaxy K Zoom. Sidstnævnte vandt prisen for ”bedste smartphone kamera”.

Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
De 5 bedste gamle smartphone-funktioner, vi savner

Ville du ikke hellere have gode højttalere og et udskifteligt batteri end en foldbar skærm?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram