DSB har kæmpesucces med MobilePay

Kort nyt: MobilePay i DSBs billet-app er på rekordtid blevet en kæmpe succes.

DSB tog transport IC4

IC4 tog i og omkring Ålborg (Foto: Jens Hasse/Chili)

Betaling på webshops og i applikationer kan være en tung affære, og på farten er det endnu værre. Jeg har ind i mellem selv stået og bøvlet med betalingskort i DSBs billet-applikation, ofte småløbende på vej mod toget.

Åbenbart har andre det på samme måde, for efter indførsel af MobilePay som betalingsmiddel i DSBs billet-app benytter hver tredje kunde sig af muligheden, der kun har været tilgængelig en uges tid.

Helt konkret er det 31,5 procent af betalingerne, der sker via mobilbetalings-tjenesten. Allerede på den første dag var det 22 procent af kunderne, der benyttede MobilePay.

Til Business.dk siger Susanne Mørch Koch, kommerciel direktør hos DSB, at man holder øje med udviklingen på mobilbetalingsmarkedet, og afviser ikke alternativer til MobilePay på længere sigt.

Swipp har svære odds mod MobilePay

Mere til historien

Over tid vil tjenester som Apple Pay, Samsung Pay og Android Pay, være med til at udfordre Danske Banks dominans på mobilbetalings-området.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram