Samsung Galaxy A8 – deres hidtil tyndeste

I alt stilhed har Samsung lanceret deres, til dags dato, tyndeste smartphone – mød her Galaxy A8.

Samsung fortsætter deres trend med tynde og lette smartphones i aluminiums- og plastikdesign. Nu lancerer de Galaxy A8.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Galaxy A8 kommer som den fjerde model i A-serien, der indtil nu har omfattet Galaxy A3, A5 og A7. Alle tre er mellemklasse modeller der har haft til formål at præsentere fornuftig hardware- og brugeroplevelser, samt være prisvenlige for forbrugere, der ikke ønsker at smide 5-7.000 kroner for deres næste smartphone.

Nu kommer så den fjerde i rækken. Igen flot designet med stilrene linjer og kurver, udført i aluminium og plastik, præcis som de tre andre modeller i klassen.

– Samsung Galaxy A7 test – ikke god til prisen

Afrundet design

Selvom Galaxy A8 kan drage sammenligning med lillebroren Galaxy A7, så er der alligevel sket en del ændringer med A8. Blandt andet er designet blevet en del mere afrundet, dette sandsynligvis for at opretholde et fornuftigt greb om den store 5,7 tommer skærm.

Skærmen er fortsat af typen Super AMOLED og med Fuld-HD opløsning på 1920 x 1080 pixels. Den større skærm betyder lavere pixel-tæthed, der alligevel udmærker sig med 386 PPI. Processoren er stadig den samme 1.5/1.0 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 615 processor med Adreno 405 grafikprocessor.

Ligesom batteriet, der nu har fået en kapacitet på 3.050 mAh, så er der også blevet plads til en højere kameraopløsning, der nu har nået de samme 16-megapixels, som topmodellen Galaxy S6 og S6 Edge.

– Samsung Galaxy A5 test – god til prisen

Tyndere end Galaxy S6

Men den største forandring skal vi tilbage og finde i designet. Galaxy A8 har trods forbedrede specifikationer over Galaxy A7, formået at skære 0,4 mm af tykkelsen, så Galaxy A8 nu blot er 5,9 mm tynd.

Dette er Samsungs hidtil tyndeste smartphone – 0,9 mm tyndere end topmodellen Galaxy S6 og 1,1 mm tyndere end Edge udgaven.

Nu til den dårlige nyhed. Galaxy A8 er indtil videre kun meldt ud til det kinesiske marked, og der er ingen forlydender om en dansk lancering – endnu, men vi holder naturligvis øje. Derfor er der endnu heller ingen prisindikation.

Galleri med Galaxy A8

Mere til historien

Galaxy A8 kommer med et lille trumfkort mere på lommen – fingeraftrykssensor. Ligesom Galaxy S6 og S6 Edge kan du bruge dit fingeraftryk til oplås af enheden, køb af apps og meget mere.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram