Her er de nye mobiler i juli

OVERSIGT: Selvom juli er en stille måned, kommer der alligevel nyheder i butikkerne, og hos TDC er der en lille overraskelse.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

 

Gang i salget af Xperia Z3+

I juni kunne vi se på hitlisten over de mest solgte telefoner, at salget af Sony Xperia Z3+ var kommet godt i gang. 3 havde som det eneste selskab Z3+ på top 10, hvor den indtog en ottendeplads.

Sony har tidligere meldt ud, at telefonen vil kunne købes bredt. Alle de fire store selskaber blev meldt klar til salgsstarten den 26. juni 2015.

Her på MereMobil.dk har vi været glade for Sonys nyeste topmodel. Xperia Z3+ fik en rigtig fin karakter i anmeldelsen. Se også web-TV testen af Z3+.

Stor HTC nyhed hos TDC

Der findes ikke en operatør der har været SÅ negativ og afvisende, offentligt, overfor HTC, som TDC. Efter det nordiske kontor i Dragør har fået en ny chef, er landets største teleselskab blevet mere mild i udmeldingerne.

På et møde mellem TDCs afdelingsdirektør i Device Management, Morten Steen Jensen, og HTC, som vi tidligere har omtalt, er der indgået en aftale om forhandling af HTC.

I juli får TDC således HTC One M9 i sortimentet, hvilket må betragtes som en stor sejr for HTC.

HTC kommer tilbage på hylderne

TDC får også LG G4 på hylderne i juli. Denne kom allerede ind hos Telia tilbage i maj.

Juli er en stille måned

Sommermåneden juli er rigtig stille i mobilbranchen. Virkelig mange forsøger at få afviklet noget ferie, og lanceringer af nye produkter plejer der ikke være nogle af. Det næste store højdepunkt er IFA-messen i Berlin fra den 4. til 9. september.

Telia benytter stilheden til, at sætte et par nye tablets frem i butikkerne. De starter salget af Samsung Tab A på 9,7 tommer med plads til 4G, og denne tablet kan derfor benytte både wi-fi og 4G-nettet.

Også Sony Xperia Z4 Tablet kan nu købes hos Telia. Denne har vi her på MereMobil.dk, givet en rigtig flot anmeldelse.

Mere til historien

Hvis du vil se hvilke telefoner der kom i butikkerne i juni, så tjek seneste måneds opgørelse over kommende telefoner.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram