Ny topmodel fra Motorola – mød Moto X Style

Motorola Moto X Style – ny topmodel til konkurrencedygtig pris, spækket med gode specifikationer og brugertilpasset design.

Motorola har travlt i dag, hele tre modeller bliver præsenteret, lige fra mellemklasse-modellen Moto G, til de to topmodeller Moto Play og Moto Style.

Motorola Moto X Style (Foto: Motorola.com)

Motorola Moto X Style (Foto: Motorola.com)

Vi tager et nærmere kig på den bedste af modellerne, set ud fra specifikationer og ifølge selskabet selv, Motorola Moto X Style.

Hovedfokusset på alle tre modeller, er Kamera, Batteritid og simpel brugerflade med få tilpasninger i Android systemet.

Designmæssigt ligner alle tre modeller hinanden, med adskillige designtræk på tværs af modellerne og kun få elementer skiller dem fra hinanden.

Fælles for dem alle er, at man kan tilpasse udseendet på alle tre modeller, men på de to Moto X enheder kan man på udvalgte markeder designe sin egen Moto X med MotoMaker, via Motorola.com, det er endnu usikkert om funktionen kommer til Danmark.

Mere kamera, flere pixels

Moto X Style byder ifølge Motorola på en ”best-in-class” kamera på hele 21 megapixels, med en f2.0 blænde og to-tone blitz. Kameraet kan desuden optage i 4K.

Til at nyde de flotte videoer, har Motorola parret Moto X Style med et sæt stereohøjtalere på fronten, så lydoplevelsen burde være i hus.

Front-kameraet har også nyheder i ærmet, med vidvinkel linse på hele 87 grader, bliver det nemmere at fange alle på det store selfie-billede. Er nattens mørke faldt hen, bliver front-kameraet bakket op af en front-blitz, så man ikke går glip af gode selfie-billeder.

Stor skærm og hurtig processor

Når billedet er i hus, kan man nydes resultatet på den store 5,7 tommer skærm, med 2K-opløsning på hele 2,560 x 1,440 pixels.

Til at trække maskineriet har Motorola valgt Qualcomms sikre, men fornuftige Snapdragon 808 processor, med seks kerner, til at trække stemplerne. Disse bakkes op af 3GB RAM.

Hvis ikke man kan nøjes med 16GB, 32Gb eller 64GB hukommelse, så kan man udvide via MicroSD-kort med op til 128 GB ekstra hukommelse.

Batteriet er på hele 3.000 mAh, kan lynhurtig oplades og holder op imod 30 timers drift-tid, med op til ti timers forbrug, opladet på blot 15 minutter, ifølge Motorola. Specifikationslisten nævner at hurtigopladeren følger med i pakken.

Pris og tilgængelighed

Motorola Moto X Style lander hos udvalgte danske forhandlere i løbet af september, prisen holder Motorola fortsat på den gode side af de fleste konkurrenter. For 4.500 kroner i vejledende udsalgspris, kan man erhverve Moto X Style.

Moto X Style sælges ud af æsken med Android 5.1.1 Lollipop. Grundet Motorola afslappede tilgang til Android, kan man forvente minimal tilpasning af systemet og hurtig til at få de nyeste Android versioner i fremtiden.

Motorola Moto X Style Specifikationer

Galleri med Moto X Style

Mere til historien

Moto X Style er nano-behandlet til at modstå vandsprøjt, ikke ensbetydende med at den overlever en tur i poolen, men man kan roligt tage den frem i regnvejr. Moto X Style kommer i USA alene, i en “pure-edition” ulåst til de fire store teleselskaber og med den rene Android 5.1.1 version, uden Motorolas små tilpasninger.

Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram