Ny Motorola Moto G på vej til Danmark

Tredje generation Motorola Moto G kommer snart i danske butikker – nyt kamera og klar til at modstå en tur i vandet.

Tredje generation af Motorolas populære Moto-serie har fået tre nye medlemmer i dag. Motorola Moto G, Moto X Play og Moto X Style.

Motorola Moto G kollektion

Motorola Moto G kollektion

Vi tager her et nærmere kig på Moto G, der tidligere har budt på gode egenskaber til lav pris, senest I vores test af anden generation Moto G med 4G.

Motorola Moto G er en mellemklasse enhed til en overkommelig pris, i en klasse hvor konkurrenterne ofte er mellem 500 og 1500 kroner dyrere. Moto G er i samme klasse som ”Mini-modeller” fra producenter som Samsung, HTC og LG.

Med lanceringen af tredje generation Moto G, bygger Motorola videre på de gode takter fra serien. Den største forbedring i Moto G, må siges at være kameraet, der ifølge Motorola, har fået et gevaldigt spark bagi.

Bedre specifikationer

Det nye kamera i Moto G, præsterer at skyde billeder i 13 megapixels opløsning, med to-tone blitz og forbedret software, vil det resultere i bedre og formentligt skarpere billeder. Med den højere opløsning er det også være muligt at skyde video i Fuld-HD, mod HD-opløsning i forgængeren.

Frontkameraet har også fået en opgradering og kan nu skyde billeder i fem megapixels opløsning, mod tidligere to megapixels i sidste års model.

Processoren har også fået et lille løft, så Moto G nu er pakket med en Qualcomm Snapdragon 410, quad-core processor, samt Adreno 306 grafikprocessor. Dertil kommer 2 GB RAM til 16GB versionen, mens 8GB versionen må nøjes med 1GB, ligesom forgængeren.

Batteriet er ligeledes blevet forbedret, dog ikke nævneværdig meget, men lidt har også sin ret, således er Moto G udstyret med en ”all-day” 2.470 mAh batteri.

Gør din Moto G personlig

Som med tidligere modeller bliver der også muligt at skifte bagcoveret ud med såkaldte ”shells” i flere nuancer. Udvalgte markeder vil desuden få mulighed for at designe sin egen Moto G i MotoMaker via Motorola.com, løsningen finder i første omgang ikke vej til Danmark.

Basefarverne er enten hvid eller sort, men selvvalgte ”Shells” kan tilkøbes i en række farver og modeller, der bedst passer ens smag.

Fik vi nævnt at Moto G er blevet IPx7-certificeret, hvilket betyder den kan ligger under én meter vand i op mod 30 minutter, uden at tage skade.

Snart i danske butikker

Motorola Moto G kommer til Danmark inden for meget kort tid, oplyser Motorola til MereMobil.dk, den vejledende udsalgspris er på 2.000 kroner. Ved salgsstarten kan Moto G købes hos Elgiganten, samt hos en række udvalgte online-forhandlere.

Som med tidligere Moto-modeller, kommer Moto G med Android software, hvor der kun er udført få justeringer og tilpasninger fra Motorola, så enhederne let kan opdateres. Ud af salgsæsken kommer Moto G med Android 5.1.1

Specifikationer for Moto G

Billedegalleri med Moto G

Videopræsentation af Moto G

https://www.youtube.com/watch?v=-GtJB8_3Ce4&feature=youtu.be

Mere til historien

Faktisk findes der mere end tre modeller af Moto G, men disse har været specielle versioner til udvalgte markeder, såsom 4G-versionen af anden generation, der tidligere på året landede hos danske forhandlere.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram