MobilePay-betaling hos McDonald’s

Nu kan du snart betale burgeren med mobilen på McDonald’s.

McDonald's, Deagu, Korea (Foto: McDonald's)

McDonald’s, Deagu, Korea (Foto: McDonald’s)

Fra tirsdag den 28. juli kan du betale med MobilePay på de 87 McDonald’s-restauranter i Danmark. Det skriver Børsen.

Med den nye betalingsmulighed er McDonald’s den første restaurantkæde i Danmark, hvor du kan betale med MobilePay. Det betyder, at står du på en af kædens restauranter og vil betale med mobilen, frem for med kort eller kontanter, så skal du bruge en af de små bokse, som installeres ved kasserne.

Denne boks sender beløbet til din mobil, og du skal så godkende beløbet inden pengene trækkes på kontoen. Løsningen fungerer med Bluetooth og NFC-teknologi.

Joachim Knudsen, administrerende direktør for McDonald’s Danmark, siger til Børsen, de den seneste tid har testet løsningen i restauranter på Falkoner Allé og i Valby, hvor gæsterne har vist stor interesse for muligheden.

– ” Derfor har vi glædet os til at introducere MobilePay til vores øvrige 85 restauranter, da vi håber det giver en bedre oplevelse for vores gæster”, siger han til avisen.

Hvad køber danskerne på mobilen?

Swipp er fravalgt

Danske Bank, som står bag MobilePay, har ifølge Børsen, også store forventninger til betalingsløsningen hos McDonald’s.

– ”Vi mener mobilbetaling er ideelt til steder med fastfood, og er selvfølgelig også spændte på om gæsterne hos McDonald’s tager godt imod vores løsning. Vi håber, at mobile betalinger er fremtiden for mange danske virksomheder”, siger Mark Wraa-Hansen, chef for Danske Banks MobilePay-division til Børsen.

Med valget af MobilePay har man pt fravalgt konkurrenten Swipp. Joachim Knudsen, fra McDonald’s Danmark, siger til Børsen, vi løsningen er valgt, fordi det er den mest populære blandt danskerne, men vil på sigt han ikke udelukke et samarbejde med andre betalingsservices.

Swipp har svære odds mod MobilePay

Mere til historien

Tidligere på året indførte dagligvarekæder som Rema 1000, Bilka og Føtex MobilePay-løsningen, mens Netto følger efter senere på året.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram