LG vil øge batteritiden i smartwatches

Batterierne skal designes så de passer bedre i smartwatches. LG mener kapaciteten kan øges med 25 procent.

LG har produceret et sekskantet batteri (Foto: LG)

LG har produceret et sekskantet batteri (Foto: LG)

Smartwatches har ikke de bedste batteritider i techindustrien, hvilket er problematisk eftersom den produktgruppe de erstatter, nemlig normale armbåndsure, holder sig kørende i månedsvis.

Problemet er bare, at der ikke er den tilgængelige plads i de små ure til et stort batteri, men det er noget LG Chem, som er LG’s batterisektion, vil gøre op med, ved hjælp af deres nye innovation. Det skriver Korea Times.

Bedre udnyttelse af plads giver bedre batteritid

I stedet for det ordinære rektangulære design af batterier, har LG’s nye model et heksagonalt design i stedet – altså sekskantet.

LG siger, at det nye design af batteriet vil give uret 25 procent mere batterikapacitet, i sammenligning til de firkantede batterier som findes i de smartwatches vi har på markedet nu. Det vil ifølge LG kunne give op mod fire timers ekstra batteritid.

Grunden til batteriet  vil kunne give længere batteritid er dets udnyttelse af pladsen i et rundt smartwatch. Ser man f.eks. Motorola 360 giver urets runde design ikke fuld udnyttelse af den plads der er til batteriet. Det vil et sekskantet batteri højst sandsynligt kunne gøre noget ved, da det får udnyttet den tilgængelige plads i højere grad.

Innovation der giver mening

– “Det bedste er at lede markederne til at nå ud til områder, som ikke har eksisteret før,” siger Kwon Young-soo, formand for selskabets batterisektion.

Med det menes, at LG vil få stor udnyttelse af deres innovation, da det er et marked som der vil blive større behov for fremover, eftersom smartwatches i højere grad kommer ud i forskellige former og varianter, og der derfor skal følges med i batteriindustrien.

Han mener også at LG vil blive den globale topleverandør af små batterier i 2018.

Trådløs opladning skal gå meget hurtigere

Mere til historien

Udover det sekskantede batteri, er det også i LG’s planer at lancere andre batterier i usædvanlige former, bl.a. et L-formet batteri og et rektangulært med hul i midten.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram