Telia tilbyder nu billigere roaming i Europa

Tal, SMS og surf i f.eks. Tyskland og Spanien. Telia er nu også klar med en europæisk roamingløsning.

Smartphone ferie udland roaming

Smartphone-brug på ferien (Foto: Telia)

Du skal bruge din mobil i udlandet, som om du var derhjemme. Sådan er budskabet fra Telia, som har lanceret et roaming-tilbud med navnet Roam Like Home Europa.

Med pakken kan kunderne tale og bruge SMS/MMS samt surfe på mobilen (op til 10 GB per måned), og ikke bekymre sig om den voldsomme roaming-afgift.

Adgangen til dette forjættede land af muligheder er dog ikke gratis, men koster 99 kroner om måneden, der tegnes som en tilllægstjeneste på ens nuværende abonnement.

Roam Like Home inkluderer følgende 25 lande: Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Monaco, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige og Norge.

Direktørens blog: Til kamp mod høje udlandstakster

Tal og surf i Norden

Telia indfører også Roam Like Home Norden på de fleste af abonnementerne. Denne tjeneste er en gratis service, og koster dermed ikke ekstra.

– ”Det betyder reelt, at vi udvider Danmarks grænser for kunderne, som nu er i stand til at bruge deres mobil i Norden og Baltikum på præcis samme måde, som de er vant til herhjemme. Det gælder både data, sms/mms og alle opkald både til og fra landet samt lokale opkald,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Der er 30 dages opsigelse på Europa-løsningen. Dermed kan kunderne i princippet tilvælge pakken før sommerferien, og efterfølgende opsige den, så der ikke skal betales hele året.

Hver fjerde undlader at bruge smartphonen i udlandet, som følge af de høje roamingtakster, viser en YouGov-undersøgelse som er udført på vegne af Telia.

Læs mere om Roam Like Home fra Telia.

Mere til historien

Telenor åbnede i maj for en tale- og SMS-løsning for privatkunderne inden for EU, men frontløberen på fri roaming er 3, der fornylig har tilføjet flere lande til 3likehome.

Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram