TDC rydder op i mobilabonnementerne

Tre abonnementer er hvad TDC nu har som valgmuligheder. Overskuelighed er vigtig, mener teleselskabet.

TDC Butik i Odense

TDC skærer abonnementslisten ned fra 16 til tre, for at gøre udvalget mere enkelt (Foto: MereMobil.dk)

Mængden af mobilabonnementer er uoverskuelige og vanskeligt gennemskuelige. En af årsagerne er de mange kombinationsmuligheder, hvor teleselskaberne gerne vil ramme så mange kunder som muligt med en skræddersyet løsning.

Særlige tilpasninger betyder en ufattelig mængde abonnementer. Eksempelvis konstaterede Telenor i foråret 2014, at der kørte 450 systemer med i alt 160.000 produktkombinationer, hvilket satte gang i rengøringen hos teleselskabet.

TDC har ligeledes taget yderligere fat i de mange muligheder kunderne har. Over de seneste tre år er antallet af abonnementer skåret ned. 16 forskellige er nu blevet til tre.

Den nye abonnementsliste hos TDC starter med 2 GB data, fri tale og SMS til 149 kroner om måneden. Den største pakke har 30 GB data samt fri tale og SMS. Prisen er 299 kroner.

Ekstra services på toppen

På toppen af selve mobilabonnementet lægger TDC en række ydelser, hvoraf nogle kan tilkøbes efter behov. Fælles for alle er den inkluderede TDC Play Film- og Seriepakke, 50 GB CloudDisk og TDC Hotspot.

De to dyreste abonnementer har TDCs musiktjeneste inkluderet som standard, og på den største løsning er EU-pakken inkluderet. Her koster det ikke ekstra når der ringes hjem fra udlandet til danske numre, eller man bliver ringet op af vennerne hjemme fra Danmark. Desuden er der fri SMS/MMS og 100 MB data.

De tre nye abonnementer giver også adgang til brug af data på 4G-nettet.

Teleselskaberne jagtes af journalister

Gamle abonnementer ændres

Den nye sammensætning af abonnementerne får også indflydelse for TDCs eksisterende mobilkunder, som bliver overført til den nye portefølje, og 250.000 kunder bliver således flyttet over på de nye abonnementer.

Desuden modtager 550.000 kunder servicetjek-breve, hvor kunderne opfordres til at gennemgå deres abonnementer.

– ”For at kunne følge med kundernes behov, har vi gennem tiden introduceret rigtig mange abonnementstyper. Nu laver vi en tiltrængt oprydning og gør hvad vi kan for samtidig at sikre, at vores kunder har abonnementer, der matcher det gennemsnitlige forbrug, vi ser i markedet i dag,” siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat.

Du kan læse mere om pakkerne på tdc.dk/mobilpakker.

Mere til historien

To undersøgelser har her i foråret 2015 udråbt TDCs netværk som landets bedste. Teknologisk Institut kårede TDC i starten af april mens en rapport fra Omnitele kom frem til samme resultat i starten af juni.

Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram