Her er de nye mobiler i juni

OVERSIGT: Der står Sony på programmet hos flere operatører denne måned. Her er junis nye smartphones i butikkerne.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Huawei og Samsung kom sidste måned

Tilbage i maj fandt Samsung Xcover 3 vejen til hylderne hos 3, TDC og Telia. Sidstnævnte fik også Xcover B550 i sortiment.

Samme måned meldte Telia og TDC sig klar til Huawei P8, og nu oplyser de selv samme operatører, at også billigudgaven af P8, kaldet Huawei P8 Light, i juni kan købes i deres forretninger. 3 tager i juni Huawei P8 i sortiment samt Lumia 640.

TDC er, efter lidt betænkningstid, klar til at forhandle LG G4, der hidtil kun har været tilgængelig hos Telia.

Her er majs nye telefoner

Sony Xperia Z3+

Ved udgangen af maj præsenterede Sony en ny topmodel til vores markedsområde. Xperia Z4 var tidligere lanceret i Japan, men nu kommer den så til Danmark, hvor navnet imidlertid er skiftet til Xperia Z3+.

Navnevalget er ganske fornuftigt, da der er tale om en faceliftet udgave af Sony Xperia Z3, som vi testede tilbage i september 2014.

Xperia Z3+ har 5,2 tommer Full HD skærm, 20.7 megapixels kamera og desuden er den vand- og støvtæt. I forhold til Xperia Z3 er tykkelsen reduceret fra 7,3 til 6,9 millimeter, og mobilen har tabt sig otte gram.

Læs mere om Sony Xperia Z3+

Z3+ kommer i farverne sort, hvid, kobber/guld samt aqua green. Den vejledende pris er 5.499 kroner uden abonnement.

Ved lanceringen fortalte Sony, at følgende salgskanaler vil forhandle Z3+: DC, Telia, Telenor, 3, Call Me, Telmore og Elgiganten. Salgsstarten går den 26. juni.2015.

De kunder som forudbestiller Xperia Z3+ får et Sony Action Cam Mini med uden beregning. Sonys action cam har en værdi af godt 2.000 kroner.

Se fotos fra Xperia Z3+

Telia oplyser, at de desuden vil forhandle Sony Xperia Z4 Tablet.

Sony Xperia M4 Aqua

Mangler du en prisvenlig smartphone, som stadig er vand- og støvtæt, så tag et nærmere kig på Sony Xperia M4 Aqua.

Her får du en fem tommers HD-skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Inden i sidder den nye 64-bit processor fra Qualcomm kaldet Snapdragon 615 Octa Core. Dermed burde telefonen kunne klare alle arbejdsopgaverne uden problemer.

M4 Aqua vejer 140 gram og måler 145.5 x 72.6 x 7.3 mm, og den er født med Android 5.0 Lollipop.

Både TDC og Telia vil i løbet af juni forhandle M4 Aqua. Den vejledende pris er lige under 2.000 kroner uden abonnement.

Læs flere detaljer om Sony Xperia M4 Aqua

Mere til historien

Nu nærmer sommeren sig, og alle de vigtigste nyheder er lanceret. Nu venter, formentlig, en rolig sommer. Til efteråret går det for alvor løs igen.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram