Google vil promovere familievenlige apps

Ny godkendelsesprocedure fra Google skal sikre familievenlige applikationers synlighed i Google Play og promovere dem.

Det er ikke mange uger siden Google offentliggjorde deres nye strategi for Google Play, hvor applikationer i fremtiden skal gennemgås personligt af en Google medarbejder, for at sikre en højere kvalitet og sikkerhed i butikken.

Google Play Store

Google Play Store

Denne strategi har længe været ønsket fra forbrugere og medier, der gennem tiden har kritiseret Google Play for at være for usikkert og fyldt med for mange applikationer af tvivlsom kvalitet.

Nu fortsætter Google denne udvikling ved, at introducere udviklere af applikationer til Google Play og Android platformen, muligheden for at få deres applikationer mærket med et ”familievenlig”-kvalitetsstempel.

Denne nye mærkningsordning skal ikke kun sikre udviklere, at deres applikationer bliver set i Google Play, men også hjælpe forældre med at træffe et bedre valg, når det kommer til de applikationer deres børn anvender.

– Google: Vi vil sikre høj kvalitet i Google Play

Når forældre i fremtiden besøger Google Play via en smartphone, tablet eller PC, vil de blive mødt med af en ny sektion i butikken, hvor applikationer godkendt via den nye mærkningsordning, vil være at finde. Denne fornyelse skal ikke kun være med til at promovere udviklernes applikationer, men også synliggøre over for forældre, at applikationerne i den nye sektion, er godkendte og sikre for deres børn at anvende.

Den nye ordning skal derudover være med til at hjælpe forældre med at finde aldersrigtige, lærerige og spændende applikationer til deres børn.

– Google strammer grebet om Google Play

Google har endnu ikke offentliggjort det nye tiltag i Google Play, men skriver på deres blog til udviklere, at den nye ordning vil træde synligt i kraft i en nær fremtid, med flere nye tiltag end beskrevet herover. Udviklere kan allerede nu indsende deres applikationer til godkendelse hos Google, således de er klar, når Google sætter hjulene i gang.

Mere til historien

Den nye strategi fra Google om at forbedre og sikre højere kvalitet i Google Play begyndte allerede tilbage i november 2014, da man her anvendte nye godkendelsesprocedurer for applikationer til Android TV platformen.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram