Bekræftet: Næste topmodel fra LG får 5,5″ QHD skærm

LG bekræfter nu skærmen og tidspunktet for selskabets næste topmodel – 5.5 tommer QHD LCD skærm i LG G4.

Sidder man som forbruger tilbage med manglende begejstring for HTC One M9 eller den nye og anmelderroste Samsung Galaxy S6, så kan det være at LGs næste flagskib bliver ventetiden værd. Noget tyder på, at skærmen bliver et centralt salgsparameter, når sælgerne skal argumentere for, at du skal vælge en LG frem for HTC, Huawei eller en Galaxy S6 fra Samsung.

LG Display - LG G4

LG Display – LG G4

I en pressemeddelelse fra LG, står det ordret skrevet, at selskabet er påbegyndt produktionen af deres skærm til den næste store smartphone-satsning – formentligt kaldet LG G4.

– “The company has started the mass production of the 5.5-inch QHD LCD panel with IPS technology for mobile devices that will be used in LG Electronics’ forthcoming flagship smartphone to be unveiled at the end of the month.” Sådan lyder det i selskabets pressemeddelelse.

Med disse ord er det ikke blot bekræftet, at selskabet er på vej med en efterfølger til LG G3, men at den vil være udstyret med en helt ny og ifølge LG, enorm farve- og detaljerig skærm, med høj kontrast og lysstyrke.

 – LG G4 – de nyeste rygter og specifikationer

Med en opløsning på hele 1440 x 2560 pixels bliver den 5,5 tommer store skærm på hele 538 PPI (Pixel Per Tomme). Opløsningen er hele fire gange højere end HD, deraf navnet QHD. Dertil kommer 50 procent højere kontrast og 30 procent højere lysstyrke end gennemsnitlige QHD-skærme.

LG G Flex 2 til Danmark i begrænset antal

Tilsammen med yderligere tre nøgleteknologier bundet i den nye skærm, lover LG at forbrugeren kommer til at opleve en merkant bedre QHD-skærm end hidtil set på markedet, med flottere og dybere sort, uden det kommer til at påvirke det endelige produkts batteritid.

– “Virksomheden har udnyttet væsentlige skærmfunktioner til mobile enheder, fra sensorfølsomhed til farveskala ved hjælp af de nyeste teknologier og opbygget ekspertise. LG Display vil fortsætte med at udvikle produkter, der kan tilbyde den bedste brugeroplevelse, ikke kun for smartphones, men også for tablets og bærbare pc’ere,” fortæller viceformand for IT og mobiludvikling hos LG Display, Mr. Byeong-Koo Kim.

Med overnævnte udmelding kan vi formentlig se frem til samme teknologi i kommende tablet og bærbare enheder fra LG. Det bliver noget vi hos MereMobil.dk ser frem til at teste og skrive om.

Mere til historien

LG Display er på mange områder langt fremme i udviklingen. Sidste år så vi den bøjelige LG G Flex, med en efterfølger lanceret dette forår. Selskabet har dertil også stor fokus på udvikling og produktion af OLED skærme. Som de eneste er de dette forår på vej med OLED skærme til forbrugere, til en hidtil uset lav lanceringspris på fladskærmsmarkedet.

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram