Android mod iOS catfight: To mænd på hospitalet

Det kan være blodig alvor, når diskussionen handler om iOS og Android. To mænd måtte på hospitalet efter et slagsmål om styresystemer.

Android vs Apple tabletkamp

(Foto: PRLOG)

To mænd røg direkte på hospitalet efter en diskussion over det bedste mobilstyresystem. Det skriver Cellular-News.com.

Det var to bofæller, som efter indtagelse af alkohol, var kommet godt og grundigt op at diskutere fordelene og ulemperne ved Apples iOS og Googles Android styresystemer. Det er ikke helt unormalt, at mobilnørder let kommer op at diskutere omkring fordelene og ulemperne ved henholdsvis iOS og Android, men for det meste holder mobilnørderne sig til, at diskutere frem og tilbage i hundredvis at indlæg på diverse diskussionsforaer i stedet for at blive korporlig.

Flasker blev smadret og blodet flød

Ifølge Celluar-News kunne politiet i den amerikanske by Tulsa fortælle, at en kvinde fandt en mand indsmurt i blod på en parkeringsplads udenfor en boligblok. Da politiet ankom, fandt de ud af, at de to bofæller havde drukket og havde diskuteret om deres smartphones. De to mænd havde smadret ølflasker under deres ophidsede diskussion, og den ene blev stukket med en smadret ølflaske, mens den anden fik en ølflaske smadret i hovedet.

Politiet er ifølge Cellular-news endnu ikke helt sikre på, hvad mændene skal sigtes for, men begge mænd modtog hjælp på hospitalet for deres skader. Senere vil politiet finde ud af, om sagen kan klares med en bøde eller om der kommer et retsligt efterspil.

Historien melder desværre ikke noget om de to bofæller blev enige om, hvilket styresystem, der er det bedste.

Mere til historien

Android er det mest udbredte styresystem til smartphones, mens mange nye kvalitets applikationer ofte udkommer til iOS først.

Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram