Stor interesse for Apple Watch blandt iPhone brugere

iPhone brugere tager godt imod Apple Watch. Mange mener smartwatches vil blive en lige så vigtig gadget som smartphonen.

apple-watch

Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

De amerikanske iPhone brugere er klar til at investere i et Apple Watch, når det kommer på gaden den 24. april. Det viser en stor undersøgelse som Reuters og Ipsos står bag.

For at få fuldt udbytte af Apple Watch er det nødvendigt at have en iPhone i lommen. Med uret kan du tjekke mails, lytte til musik og såmænd også foretage et opkald.

Ifølge undersøgelsen er mere end 100 millioner iPhone brugere meget interesserede i produktet, selvom de endnu ikke har haft uret i hånden.

Se Apple Watch i brug

2469 amerikanere har deltaget i undersøgelsen, der er lavet mellem 9. og 17. marts. Ud af dem svarede 24 procent, at de gerne vil købe Apple Watch og 10 procent af dem, at de er meget interesserede.

Blandt dem som har en iPhone, var 39 procent parate til at købe et Apple Watch.

På de sociale medier har der efter præsentationen af Apple Watch, været 15 procent positive skriverier mod kun fem procent negative – og 80 procent, der forholdt sig neutrale.

I øvrigt mener halvdelen af iPhone brugerne ifølge Reuters og Ipsos’ undersøgelse, at smartwatches vil blive en lige så nødvendig gadget som smartphonen er i dag.

Den billigste udgave bliver Apple Watch Sport der vil koste 349 dollars for 38 mm versionen, mens det tilsvarende på 42 mm er prissat til 399 dollars.

Det koster Apple Watch

Mere til historien

Apple er ikke de eneste som er med til at sparke det nye marked for elektroniske bærbare enheder i gang. Også Samsung, Sony og LG Electronics har send deres egne smartwatches på gaden.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram