Samsung Galaxy Tab A – ny familie-tablet

Samsung Galaxy Tab A er en familievenlig tablet med Microsoft Office mobil-pakken og Android 5.0 ud af æsken.

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A

Knapt er Samsungs nyeste og mest eftertragtede produkt for i år ankommet på det danske marked, inden selskabet byder danskerne op til mere nyt fra den koreanske gigant.

Med den nye tablet Galaxy Tab A, byder Samsung de danske familier velkommen til en tabletverden hvor alt skal være lejende let og brugervenligt. Galaxy Tab A er ifølge Samsung designet ud fra princippet om at enheden skal kunne bruges af både hjemmets mindste og ældste, med et design der er smalt, let og nemt at holde om.

– Samsung Galaxy A5 test – god til prisen

Netop ved at fokusere på hjemmets mindste beviser Samsung med en ny system-tilstand kaldet Kids Mode. I Kids Mode er det muligt at tilpasse indholdet til børnene i både indhold og udtryk. Samtidig er det muligt at indstille tablettens skærmtid, så barnets tidsforbrug ikke overstiger det ønskede. Når den indtastede tidsbegrænsning nås låses enheden med en kode foruddefineret af den voksne bruger.

– “Galaxy Tab A er en all-round tablet, som familien kan tage med sig overalt. Den lysstærke skærm gør, at den passer lige så godt til en aften på sofaen som en dag på stranden. Og alle i familien kan tage det indhold med som de ønsker, fordi Galaxy Tab A understøtter et microSD-kort på op til 128 GB,” siger Jimmy Voss, Sales Manager IM hos Samsung Danmark.

– Så populære er Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Ud over et design til hele familien og Kids Mode til børnene, indeholder Samsung Galaxy Tab A også den store Microsoft Office mobil-pakke, som den første Android-enhed i Danmark. Dertil kommer hele to års gratis lagerplads hos Microsofts One Drive løsning, på 100 GB.

Specifikationer for Samsung Galaxy Tab A

Skærm9,7 tommer
Opløsning1024 x 768 pixels, 132 PPI,  4:3 skærmformat
ProcessorQuad-core 1.2 GHz
RAM1,5GB (WiFi), 2GB (4G LTE)
Hukommelse16/32 GB Intern, 128 GB via MicroSD
Kamera5 Megapixel, 2592 х 1944 pixels
Front kamera2 Megapixels
Wi-FiWi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth4.0
Navigation (GPS)A-GPS, GLONASS
Mobilnetværk4G LTE, 3G, 2G
Batteri6.000 mAh
SystemAndroid 5.0 Lollipop
FarverSort, Sølv

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab A lander i de danske butikker til maj. Fra salgsstarten vil enheden være tilgængelig i to versioner. 4G LTE- eller WiFi-version på henholdsvis 16 eller 32 gigabyte intern hukommelse. Startprisen for WiFi-versionen med 16 GB intern hukommelse lyder på 2.399 kroner, mens den største version med 4G LTE og 32 GB hukommelse koster 3.199 kroner.

Mere til historien

Det bliver ikke kun Samsung Galaxy Tab A der får Microsofts OneDrive tilbud på 100 GB lagerplads i to år. Også de nye Samsung topmodeller, Galaxy S6 og S6 Edge, får tilbuddet med i salgspakken.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram