Sådan virker Samsung Pay

Web-TV: Samsung Pay kommer til Europa, men hvordan virker den nye betalingsløsning? Se det her.

Samsung Pay

Samsung Pay (Foto: CNET)

Sammen med Galaxy S6 og S6 Edge på Mobile World Congress introducerede den sydkoreanske techvirksomhed også betalingsløsningen Samsung Pay, der på mange måder fungerer på samme måde som Apple Pay.

For at lægge et understøttet kreditkort ind i den mobile pengepung skal det scannes, hvilket sker med kameraet i Samsung Pay applikationen.

I købssituationen er det blot at trække fingeren ind på skærmen, fra telefonens nederste kant, hvorefter man kan vælge mellem de kreditkort telefonen indeholder. Nu skal mobilen køres forbi den magnetiske kortlæser, eller placeres tæt ved en NFC-læser, for at aktivere betalingen.

Betalingen bekræftes og gennemføres med ens fingeraftryk som godkendelse.

Ifølge oplysningerne fra Samsung er de følsomme kortdata ikke gemt på telefonen, men erstattet med en såkaldt secure token, for at forhindre svindel, altså samme fremgangsmåde som i Apple Pay.

Samsung har indtil videre lavet aftaler med blandt andet MasterCard, Visa, American Express, Bank of America og en række andre.

I løbet af sommeren 2015 bliver Samsung Pay åbnet i USA og Korea. Senere vil betalingssystemet blive rullet ud til andre regioner som Kina og Europa.

Herunder kan du se hvordan Samsung Pay og Apple Pay bruges.

Video: Sådan fungerer Samsung Pay

Video: Apple Pay i brug

Mere til historien

Der ventes at komme mange nye betalingsløsninger de kommende år, men ikke alle vil tage imod det positivt. Apple Pay oplevede således modstand fra en række kæder i hjemmemarkedet USA.

Læs også:
Horsens bliver landets første MobilePay by
Baggrund: Myterne omkring sikkerheden i mobilbetaling

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram