Ny Gmail-opdatering gavner multibrugerne

Ny opdatering af Gmail til Android bringer en række nye og nyttige funktioner – specielt for dem med flere mailadresser.

Google frigiver ugentligt nye opdateringer til deres applikationer. I denne uge var turen kommet til Gmail. Opdateringen gavner dem med mere end én mailadresse.

Gmail - samlet indbakke

Gmail – samlet indbakke

For nyligt frigav Google en opdatering til Gmail på Android der gjorde det muligt, at koble sine mailadresser fra tredjepartstjenester som Yahoo, Outlook og IMAP-konti, sammen i Gmail-applikationen. Denne samling af ens mailadresser har for mange brugere betydet mere arbejde med at skifte mellem konti, men det er nu slut.

– Ny Gmail samler dine mail-konti

En ny opdatering som netop nu er på vej, skal gøre op med at skifte mellem mailkonti, blot for at læse sine mails. Med en ny ”samlet indbakke” sammenføjer Gmail alle mails fra ens forskellige konti i ét samlet overblik, én samlet indbakke.

Google har også gjort det muligt, at få samtale-funktionen kendt fra Gmail-konti, til at fungere på andre konti. Det betyder Google automatisk samler mails med samme emne i ét samlet overblik – det gør det nemmere at holde overblikket i en samtale.

– Gmail app får kæmpe opdatering

Ud over de nye tiltag for brugere med mere end én konti, byder den nye Gmail også på en smartere søgefunktion – det er jo Google der står bag. Søgefunktionen vil ud fra ens tidligere søgninger samt mails i ens konti, bedre og hurtigere give et forslag til en søgning, således færre indtastninger er nødvendigt, for at komme frem til det man søger.

– Ny kalender-app fra Google til iPhone

Andre små forbedringer har også tilsneget sig med i denne opdatering. Blandt andet større forhåndsvisning af vedhæftninger samt mulighed for at gemme vedhæftninger til ens Google Drive med ét tryk.

Kilde: Gmail Blog

Mere til historien

Selvom overstående nyheder til Gmail er forbeholdt Android brugerne, så plejer de fleste forbedringer med tiden at finde vej til iOS platformen. Opdateringen her bliver løbende udrullet over de kommende uger.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram