Her er prisen på LG’s luksus-ur G Watch Urbane – snart i butikkerne

LG G Watch Urbane indtager snart Danmark med stil og klasse – her får du prisen og datoen for salgsstarten.

Det er kun fjorten dage siden LG annoncerede deres nyeste smartwatch, LG G Watch Urbane. Uret der på flere området er magen til LG G Watch R, men som alligevel skiller sig ud ved første øjekast.

LG G Watch Urbane

LG G Watch Urbane Sølv

LG G Watch Urbane er designet til at være uret man bruger til jakkesættet, skjorten eller den fine kjole. Det er uret der skal bringe klasse og stil til Android Wear segmentet, der i dag mest af alt prydes af ure med funktionalitet, frem for design.

– Anmeldelse af LG G Watch R

LG G Watch Urbane har den samme runde 1,3 tommer P-OLED skærm som G Watch R. Det samme gælder for processoren på 1,2 GHz, RAM på 512 MB og intern hukommelse på 4 GB. Batteriet, der er det næststørste i et smartwatch, er på 410 mAh, hvilket for de fleste brude være nok til mindst to hele dages brug.

LG kan nu annoncere dette moderne ur til det danske marked, med en vejledende salgspris på 2.690 kroner. Det kommer ud i de første danske butikker til april. Du kommer dermed til at betale for de eksklusive materialer og opdaterede design, da prisen er 690 kroner højere, end tilfældet er på LG G Watch R.

– LG G Watch Urbane – nyt ur til jakkesættet

Men netop de eksklusive materialer og det unikke design, er hvor LG G Watch Urbane skiller sig ud fra mængden. Uret er udført i sølvfarvet rustfri stål, udformet så det ligner et regulært, klassisk og robust mekanisk ur, men med moderne teknologi. Det er her G Watch Urbane viser, at den ikke er som alle de andre.

– “De smarte funktioner og det elegante design gør LG Watch Urbane til det perfekte supplement til vores tidligere modeller, G Watch og G Watch R, som blev udviklet med aktive forbrugere som målgruppe. LG Watch Urbane er en vigtig del af vores strategi om at udvikle innovative wearables, der gør hverdagen lidt smartere, og som er et tilbehør du ønsker at vise frem”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for Mobile Communication hos LG Electronics.

– Sony Smartwatch 3 test – holdbart men sløvt

Til uret hører ud af salgsæsken også en urrem udført i læder på 22 mm, dette er standardmål, betydende at forbrugere kan gå til den lokale urmager og købe en rem efter eget ønske. Selvvalg af urrem er vigtigt for forbrugeren, noget Sony har lært med deres Smartwatch 3, der har fået en opdatering, for at tilfredsstille forbrugernes lyst og evne til at pryde deres ure, til det mere unikke.

Mere til historien

LG G Watch Urbane findes også med guldfarvet rustfri stål design. Dette ur kommer i første omgang ikke til det danske marked, ifølge LG.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram