Huawei rullede sig ud i Barcelona

Web-TV: Huawei har lanceret en lang række nye produkter. Alt fra et smartwatch til en syv-tommer tablet-smartphone. Se nyhederne her.

Huawei Watch

Huawei Watch

Gennem flere år har den kinesiske teknologivirksomhed Huawei, haft en af de største stande på Mobile World Congress i Barcelona. 2015 blev ikke en undtagelse.

Hvor mange kvadratmetre Huawei har haft, er vanskeligt at forestille sig, men når vi nu fortæller, at de har egen restaurant i et af deres egne standområder, så siger det måske noget om omfanget for virksomheden der, udover smartphones, leverer netværk til teleselskaber verden over.

I afdelingen for forbrugerprodukter rullede Huawei seks nyheder ud, som du kan se i web-TV indslaget herunder.

Se Huaweis seneste nyheder

En tablet der kan ringe

Blandt produkterne finder vi X2 Tablet, som er en syv-tommer tablet/smartphone. Altså en tablet med plads til SIM-kort, så den kan anvendes som en stor smartphone.

Talkband B2 er et armbånd som kombineres med et Bluetooth headset, mens Huawei Talkband N1 er et stereoheadset med indbygget sportstracker, der tæller skrift og meget mere.

Mere om TalkBand B2 og TalkBand N1

Med CarFi kan bilen omdannes til et rullende 4G-netværk, hvor op til 10 enheder kan tilsluttes trådløst. CarFi lander i Danmark senere på året til en pris omkring 1.200 kroner.

Det blev også til Honor 4X, en smartphone med 5,5 tommer Full HD-skærm.

Honor 4X tilbyder op til 72 timers batteritid

I Barcelona blev Huawei Watch fremvist. Det er et smartwatch i et tidlig version, som kører på Android Wear systemet.

Mere til historien

Huawei sendte i november sidste år telefonen Honor 6 på markedet i Danmark. Telefonen er et fornuftigt køb, rent prismæssigt, hvor man får rigtigt meget smartphone for pengene.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram