Doro Liberto 820 Mini – lommevenlig senior smartphone

Doro hviler ikke på laurbærrene efter den succesfulde lancering af Doro Liberto 820 – lillebror på vej i butikkerne.

Doro kender de fleste der har familiemedlemmer af den ældre generation. Det er selskabet der står bag et utal af smarte og innovative mobile og telefoniske produkter til seniorer.

Doro Liberto 820 Mini sort front-bag

Doro Liberto 820 Mini sort front-bag

Sidste år lancerede det svenske selskab Doro Liberto 820, en smartphone til den ny-smarte ældre generation. I dag er selskabet klar med en opfølgning, Doro Liberto 820 Mini.

– Doro klar med Liberto 820 – smartphonen til en smart generation

Liberto 820 Mini er på mange måder magen til sin storebror, men har alligevel fået et billigere prisskilt til gengæld for en nedskaleret liste af specifikationer.

Doro Liberto 820 Mini byder på en 1,3 GHz dual-core processor, 4 tommer IPS-skærm med 800 x 480 pixels opløsning, fem megapixels kamera med blitz, 4 GB intern lager, 512 MB RAM, 1.500 mAh batteri, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 2G og 3G samt mulighed for udvidelse af hukommelsen, med et 32 GB MicroSD-kort.

Det er dog ikke telefonens specifikationer der er de mest interessante. Det er softwaren der sælger Doro Liberto 820 Mini. Hos Doro har man fokuseret på at imødekomme den voksende gruppe seniorer, der ønsker at prøve kræfter med moderne teknologi, men ikke er sikker nok til at gå hele vejen.

Gennemført brugervenlig

Med en ”hjælper-app”, der er forud-installeret på Liberto 820 Mini, gives der mulighed for seniorens familie eller mere tekniske venner, at yde fjernsupport i tilfælde af den nye teknik driller. Der er også en vigtig vejledningsfunktion, der overskueligt og grundigt vejleder brugeren i gang og guider gennem telefonens vigtigste funktioner.

– Doro Secure 580 – enkel, men avanceret

Brugerfladen er ligeså overskueligt og brugervenligt opbygget, selvom det er Android 4.4 KitKat, softwaren er baseret på. Doro’s brugerflade er opbygget omkring store ikoner og tekst, med klare vejledninger og forståelige formuleringer i menuerne.

Kort sagt indeholder Doro Liberto 820 Mini, alle de gode og nyttige funktioner fra sin storebror, i et mere lommevenligt format. Liberto 820 Mini fylder blot 12,6 x 6,6 x 1,1 centimeter. Det betyder den er hele 1,1 cm kortere, 0,5 cm smallere og blot 1 mm tykkere end storebroren Doro Liberto 820.

Liberto 820 Mini fås i farvekombinationerne stålgrå/sort og rød/sort. Til telefonen kommer der som med alle andre Doro-telefoner en bordlader. Som noget nyt er der nu tilføjet ”Docktilstand”. Når mobilen er placeret i bordladeren, kan den bruges som ur, alarm, vejrstation, elektronisk billedfremviser eller musikafspiller.

Galleri med Doro Liberto 820 Mini

Mere til historien

Doro Liberto 820 Mini er netop ankommet i de første danske butikker. Priserne starter hos den billigste forhandler ved 1.400 kroner, men der er ikke langt op til Liberto 820, der kan erhverves for blot 150 kroner ekstra.

Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
Doro 8210 – ny smartphone klar til seniorerne

Her er Doro 8210, en ny smartphone til seniorerne.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Hver femte dansker er digitalt udfordret

Næsten 900.000 danskere er digitalt udfordrede, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram