Tag et sikkerhedstjek og få 2 GB gratis på Google Drive

Google er glade for kunder med sikkerheden i orden, så glade, at de vil forære dig 2 GB data i skyen, for at lave et sikkerhedstjek af din konto.

Det er i dag svært, at komme uden om at have en Google konto. Skal du skrive en kommentar på YouTube, skal du have en Google konto, har du en Android telefon eller, får du mest ud af den med en Google konto. Kort sagt så er der rigtig stor chance for at du frivilligt, eller ufrivilligt, har en Google konto, men hvornår har du sidst tjekket sikkerheden på den?

Google Sikkerhedstjek

Google Sikkerhedstjek

For at hjælpe dig med dette, har Google tilføjet funktionen ”Sikkerhedstjek”.

Funktionen er nu det første man ser når man vil ændre i sin kontoindstillinger. Den er nem at gå til og giver blandt andet et rigtigt godt overblik over hvor mange enheder, apps eller tjenester der har adgang til ens kontoinformation.

Test: Så god er Outlook på Android

For at sætte lidt skub i dette sikkerhedstjek har Google i en begrænset periode, udlovet 2 GB Google Drive plads, som ikke er tidsbegrænset. Det betyder, de for evigt vil være tillagt din samlede plads, tilgængelig hos Google, Det skriver selskabet på deres blog.

Det eneste du skal gøre er, at tage sikkerhedstjekket, dog skal det være inden den 17. februar 2015, for at opnå de 2 GB gratis Google Drive plads. Efter sikkerhedstjekket er taget, vil Google fremvise et flueben og fortælle at alt nu er på plads!

Er du i tvivl om hvad du skal bruge 2 GB ekstra Google Drive plads til, så husk på, at den plads du har tilgængelig på Google Drive, ikke alene er forbeholdt Google Drive. Stort set alle Googles tjenester bruger på den ene eller anden måde, plads på Google Drive. Blandt andet hvis du laver automatisk backup af dine fotos fra dine Android enheder, eller bruger Gmail meget flittigt, eller Google Docs til online dokumenter og meget mere.

Google: Så let skifter du til Android

Mere til historien

De ekstra 2 GB plads vil først blive tildelt ens konto omkring den 28. februar 2015. Google skriver, at de vil sende en mail når det sker på din konto.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram