NVIDIA afslører nyt superprodukt på MWC

NVIDIA har en stor nyhed på Mobile World Congress om mindre end en måned – produktet har været fem år undervejs.

NVIDIA har gennem de seneste år haft et svingende tag på smartphone- og tabletbranchen. Vi skal ikke mange år tilbage, før de var det helt store hit, og en smartphone uden NVIDIA TEGRA chip, var bare ikke god nok. Men det har ændret sig, og selskabet har været presset på området.

Nvidia presseinvitation

Nvidia presseinvitation

For blot én måned siden offentliggjorde selskabet, under dettes års CES messe, at de nu er klar med deres Tegra X1 chip, der ifølge dem selv, udkonkurrerer alt andet på markedet.

Men denne gang fortalte NVIDIA, at de ikke kun fokuserer på smartphone og tablet segmentetet, men også andre brancher, hvor touchskærme er ved at ændre måden vi betjener produkter på, eksempelvis i bilbranchen. Men på CES var der intet nyt om et produkt direkte til forbrugerne.

Sidste år lancerede selskabet sin nyere tids største forbrugersucces, NVIDIA SHIELD, en 8 tommer tablet, med fokus på spil og underholdning. Den er selvfølgelig udstyret med selskabets stærkeste processor TEGRA K1, en næsten ren Android 5.0 brugerflade og alt andet high-end fra sidste år, uden tvivl en tablet til den store spillystne forbruger.

Nu har NVIDIA noget stort og nyt på vej. Ifølge dem selv et produkt der har været under udvikling i hele fem år. I en invitation til pressen skriver selskabet, at de vil præsentere et produkt, der vil redefinere fremtidens spil og spillere.

Ud fra invitationen alene er det meget usikkert om produktet de vil lancere overhovedet er en smartphone eller tablet. Men eftersom de vil præsentere det midt under dette års Mobile Word Congress (MWC), er de flestes formodning, at det har én eller flere relationer til de mobile enheder.

Mere til historien

Den populære SHIELD tablet fra NVIDIA kan købes i Danmark, til den fornuftige sum af 2.199 kroner. Den findes i både 16 og 32 gigabyte udgave, dog er 32 GB udgaven udstyret med 4G LTE, hvilket ikke er tilfældet med 16 GB versionen.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Nvidia-chef: Der er få produkter ind til 2023

Det seneste regnskab for Nvidia ser rigtig godt ud, men chefen forventer, at de langt ind i 2022 fortsat vil have begrænset adgang på produkter.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram