Kunderne vælter ind hos Telenor

Mobilkunderne er glade for Telenor. De seneste tal viser en tilgang på 125.000 nye kunder i 2014.

Telenor butik

Telenors butik i Odense  (Foto: MereMobil.dk)

Kundeflugt er ikke længere en del af hverdagen hos Telenor, der i 2014 har oplevet en stor stigning i antallet af nye mobilkunder. 125.000 nye kundeforhold blev indgået i det forgangne år, viser tallene i selskabets seneste regnskab.

I andet og tredje kvartal 2014 fik Telenor flere kunder, og fjerde kvartal blev heller ikke en skuffelse. Telenor kan nu notere sig 1.953.000 kunder i den danske forretning. I fjerde kvartal endte Telenor på 24.000 nye kunder.

Selvom kunderne kommer til er indtjeningen stadig under pres. Driftsresultatet i koncernen blev på 7,7 millioner kroner. Her var der forventet mere.

– ”Vores indtjening er stadig under pres som følge af det fortsat stærkt konkurrenceprægede marked samt investeringer i en krævende transformation af virksomheden,” siger Telenor Danmarks adm. direktør Marek Slacik.

I efteråret lancerede Telenor et samarbejde med Microsoft, hvor kunderne på udvalgte abonnementer fik licens til Office 365 og OneDrive. Omkring 60.000 privat- og erhvervskunder har nu bestilt denne adgang.

Telenor har gennem den såkaldte STORM-strategi sat fokus på opstramninger i virksomheden, og det lader nu til, at bære frugt. På MereMobil.dk har vi tidligere i et blogindlæg beskrevet, at strategien har formået, at nå helt ud til kunderne i lokalområderne.

Mere til historien

TDCs seneste kvartalsregnskab viste et fald på 21.000 mobilkunder. I årene 2012/2013 mistede Telenor 187.000 mobilkunder.

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Apples tjenester vækster – mens salget af iPhones falder

I det seneste kvartalsregnskab har det været de digitale tjenester, som har hjulpet Apple, da omsætningen for iPhones.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram