Se Apple Watch i brug

WEB-TV: Apple Watch er stadig langt fra sin lancering, men allerede nu kan du få en lille forsmag på urets funktioner og brugerflade.

Apple bruger ikke skærmdimensioner til at beskrive størrelse på deres kommende Apple Watch modeller. De bruger millimeter angivelser. Urene kommer i tre modeller i størrelserne 38 og 42 millimeter høje ”urkasser”, som Apple kalder det, med en funklende Retina skærm og safirkrystalglas til at beskytte skærmen.

Apple Watch

Apple Watch

Dertil kommer de nøje udvalgte materialer; rustfri stål, aluminium og 18 karat guld, alle som ligeledes kan vælges i to forskellige farver. Derudover kommer tilvalget af remme, som strækker sig fra blød plast og læder til metal.

– Apple Watch er en realitet

Med andre ord, der er lagt op til at alles smag og pengepung skal forsøges tilfredsstilles gennem de mange designmuligheder, Apple reklamerer med, at der er mere end to millioner måder at se tiden på Apple Watch.

Men urene er endnu ikke lanceret, og datoen endnu ikke fastlagt. Men til de ivrige ventende, har CultOfMac.com fået fingrene i et Apple Watch produkt, som de i nedenstående video viser frem.

– Se Apples præsentation af iPhone 6 og Apple Watch

Her kan man allerede se, at det kommende urs tryknap på siden, kommer til at få en signifikant betydning for brugen af Apple Watch.

Knappen fungerer samtidig som et hjul, som du kan dreje på, for at zoome ind og ud af brugerfladen – smart feature. Det er også tydeligt at se, at urets design er meget gennemført, dog ses der en del genskind fra safirkrystalglasset. Her skal man dog huske på at dette ikke er det endelige produkt, der bliver fremvist.

Video med Apple Watch

Mere til historien

Apple Watch har ikke fået fastlagt en dato for sin lancering, men Apple lover produktet klar i første kvartal 2015. Der har allerede floreret rygter om en mulig forsinkelse, som dog ikke bekræftet af Apple.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram