Se verdens nye tyndeste smartphone – igen

Rekorden er slået utallige gange, og nu sker det igen. Verdens tyndeste smartphone er blevet endnu tyndere!

Man skulle næsten ikke tro at de kan blive tyndere, men igen og igen kommer de kinesiske producenter med ordlyden: ”vi har verdens tyndeste smartphone”.

Vivo X5Max - verdens tyndeste smartphone

Vivo X5Max – verdens tyndeste smartphone (Foto: Engadget.com)

Det er nok ikke sidste gang vi skriver det, men nu er verdens tyndeste smartphone blevet endnu tyndere, ikke meget, blot 0,10 millimeter tyndere end Oppo R5, som vi skrev om for blot to måneder siden og 0,35 millimeter tyndere en Kazam Tornado 348, som vi netop har anmeldt.

– Kazam Tornado 348 test – tynd og sjusket

”Tykkelsen” om man vil, er nede på hele 4,75 millimeter, selvom det i sig selv er imponerende, så er det ikke alene om at gøre Vivo X5Max til en spektakulær smartphone.

For hvor Oppo R5 ikke har Mini-jack stik, ifølge dem fordi telefonen er så tynd, så har Vivo fundet plads til netop dette, og meget mere.

– Verdens tyndeste smartphone – Oppo R5

Specifikationerne er som følger: Dual-sim løsning, den ene slot til Micro-SIM, den anden til Nano-SIM, hvor Nano-SIM slottet også kan bruges til ekstern hukommelse i form af MicoSD kort, op til hele 128 GB. 13 megapixels kamera pryder bagsiden. Dertil kommer fem megapixels front-kamera, 5,5 tommer 1080 x 1920 pixels AMOLED skærm, Qualcomm Snapdragon 615 Octa-core processor (otte kerner) med 64-bit understøttelse, 2 GB Ram og 16 GB intern hukommelse. Alt sammen kører fra et 2.000 mAh batteri og på Android KitKat 4.4.4.

Se Vivo X5Max herunder.

Dette er uden sammenligning en specifikationsliste der er langt imellem, man skulle tro prisen ville afspejle dette unikke produkt, men med en vejledende pris på 490 dollars, er det langt fra de dyreste smartphones, når den i morgen lanceres i Kina. En europæisk version forventes lanceret på et senere tidspunkt, det skriver Engadget.com.

Mere til historien

Selvom telefonen præsenteres som værende 4,75 millimeter tyk, stikker kameraet, som på mange andre tynde smartphones, ud fra bagsiden af telefonen. Dermed er de 4,75 millimeter målt på det tyndeste punkt på telefonen.

Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Hvad er din yndlings-telefon?

VIDEO: Hvilken telefon er din 'go-to' telefon - og hvorfor?

(mere…)
De 5 bedste gamle smartphone-funktioner, vi savner

Ville du ikke hellere have gode højttalere og et udskifteligt batteri end en foldbar skærm?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram