Denne iPhone 6 sælger bedst

Tre måneder efter den danske salgsstart på iPhone 6, er det fortsat den samme udgave, der er mest populær blandt køberne.

Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)

Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)

Julesalget er overstået, og der kan gøres status over, hvilke varer der har været de mest populære.

Apple er fortsat blandt de absolut mest solgte telefoner, og iPhone 6 har helt som forventet været temmelig eftertragtet.

Til trods for en forskel i den vejledende salgspris på 800 kroner mellem 16 og 64 GB versionerne, er det ikke den mindste og billigste, der står for det største salg.

Ifølge tal som Telia har trukket fra deres salgssystemer, for MereMobil.dk, er iPhone 6 med 64 GB hukommelse den mest efterspurgte netop nu.

Rækkefølgen er:

  1. iPhone 6 – 64 GB
  2. iPhone 6 – 16 GB
  3. iPhone 6 – 128 GB

Test: iPhone 6 er det rigtige iPhone-valg

Opgørelsen viser, at der ingen ændringer er i hvilken iPhone 6, der er den mest populære. Da forsalget begyndte i slutningen af september 2014 meddelte Telia og 3 samstemmende, at kunderne gik efter 64 GB iPhone 6 i farven Space Grey.

Med 4,7 tommer skærm er iPhone 6 den mindste af de nye iPhones. Den store 5,5 tommer iPhone 6 Plus er ikke nær så populær som ”den lille”.

Der kan spekuleres meget omkring årsagerne til, hvorfor salget fordeler sig som det gør. En af årsagerne er måske, at der ikke er en 32 GB udgave tilgængelig af iPhone 6. Mange købere er således realistiske om, at 16 GB nok hurtig bliver for lidt plads, mens 128 GB er for meget. Dermed er den eneste mulighed, at købe telefonen med 64 GB.

Hukommelsen på iPhone 6 er statisk og kan ikke udvides.

Web-TV: Sådan tester Apples deres telefoner

Mere til historien

iPhone 6 kom på markedet i Danmark den 26. september 2014. Prisen hos Apple ved salgsstarten var 5.999 kroner for 64 GB-udgaven. Her godt tre måneder senere, har der ingen prisændringer været fra Apple. Et hurtigt pristjek viser, at med få kroners forskel, følger forhandlerne Apples priser.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram