Få bedre sammenhæng i mødedagen

TIP: Outlook Meeting Length gør Outlook kalenderen mere fleksibel, og skaber et bedre sammenhæng for personer med back-to-back-møder.

outlook-meeting-length

Outlook Meeting Length screenshot

Kender du situationen, hvor der er planlagt en hel dag med såkaldte ”back to back”-møder. Du kommer for sent til det ene møde efter det andet, og frokosten når du heller ikke.

Årsagen er blandt andet, at vi mennesker ofte er utroligt pligtopfyldende og engagerede. En anden årsag er manglende tid til at komme fra de ene møde til det andet. Selvom møderne er in house, bruges der altid tid på at rejse sig, gå til det næste, og få sig sat igen. Desuden vil kollegaer måske også opholde dig på gangen med spørgsmål.

Når et møde er booket fra f.eks. klokken 10-11 og et nyt fra klokken 11-12 er det langt fra alle der klokken 10.56 rejser sig, for at gå videre til det næste. Det vil af mange blive anset som uhøfligt. Resultatet er, at man kommer for sent til det næste møde. Ganske simpelt fordi tiderne er booket uhensigtsmæssigt i kalenderen.

Et lille plugin til kalenderen i Microsoft Outlook til Windows hjælper lidt på disse udfordringer.

Outlook Meeting Length giver dig mulighed for, at oprette mødelængder i Outlook med skæve tidspunkter. Som standard kan der automatisk fjernes fire minutter af hver time, så der er tid til at komme fra det ene møde til det andet.

På denne måde kan virksomheden i alle Outlook klienter oprette en standard for, hvordan møder kan bookes, og dermed give en bedre sammenhæng i mødedagen. Når dette plug-in er installeret kan standardmøde tiden eksempelvis sættes til 56 minutter fremfor 60 minutter.

Der kan sagtens argumenteres mod Outlook Meeting Length, da mødeindkalderen manuelt i Outlook kan angive et sluttidspunkt nogle minutter før, men de fleste ved det ikke sker selvom intentionen er til stede. Det kræver en standardisering, hvilket dette Outlook plugin hjælper med til.

Outlook Meeting Length er kompatibel med Outlok 2007, 2010 og 2013 til Microsoft Windows. Der er endnu ikke en Mac-udgave tilgængelig.

Læs mere om Outlook Meeting Length her

Ny Outlook til Mac er endelig klar

Mere til historien

Dette Outlook plug-in er danskudviklet, og flere større danske virksomheder har det allerede installeret. Udvikleren oplyser til MereMobil.dk, at der også er udenlandsk interesse fra meget store firmaer, for produktet.

Læs også:
Brug Office-pakken gratis på iPad

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram