Rygte: Apple Watch er forsinket

I første omgang forlød det, at Apple Watch ville ramme hylderne i starten af 2015. Men nu tyder det på, at Apples nye smartur lader vente på sig.

Her ses samtalen, hvor en leder hos Apple afslører at Apple Watch først kommer til foråret i 2015

Her ses samtalen, hvor en leder hos Apple afslører at Apple Watch først kommer til foråret i 2015

Da Apple lancerede deres nye smartur, Apple Watch, var det samtidigt med meldingen om at det ville ramme hylderne i starten af 2015, men noget ser ud til at have ændret sig, i Apples bestræbelser på at lancere Apple Watch indenfor en overskuelig fremtid.

 – Apple Watch er en realitet

Det er efter sigende, en af de ansvarlige indenfor Apples salgsafdeling, der i en samtale, som nu er lækket, har hentydet til, at det nye smartur først vil nå ud til forbrugerne, i løbet af foråret 2015.

Se Apples præsentation af iPhone 6 og Apple Watch

I samtalen som er foregået imellem Angela Ahrendts, der er varetager rollen som senior vicepræsident for Apples butikker, og en række ansatte hos Apple, har Angela Ahrendts udtrykt, at Apple Watch vil blive lanceret i foråret, efter det kinesiske nytår, som i 2015, finder sted mod slutningen af februar. Det beretter amerikanske 9To5Mac, der har fået fingre i en tekstet udgave af samtalen, hvor Ahrendts oplyser de ansatte om, at Apple Watch vil være klar til salg i løbet af foråret næste år.

Angela Ahrendts er i samtalen citeret for at sige: “Vi går ind til det kinesiske nytår, hvorefter vi har lanceringen af et nyt ur, i foråret. Så jeg vil virkeligt gerne opfordre jer, til at stoppe op et øjeblik og tage en vejrtrækning”.

Endnu er der intet officielt meldt ud fra Apple.

Mere til historien

Apple Watch blev lanceret på Apples store konference i september, hvor sløret også blev løftet for iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram