HTC Kamera kan nu opdateres via Google Play

HTC frigiver flere af sine apps så de uafhængigt opdateres via Google Play – godt for forbrugerne.

Google startede det med blandt andet Gmail, Kalender og mange andre vigtige applikationer, og nu fortsætter flere producenter tendensen. Adskillelse af vigtige applikationer fra telefonernes firmware gør det muligt, at apps kan opdateres uafhængigt af de enkelte enheder.

Google Apps på Google Play

Google apps

Grunden er meget simpel. I stedet for at samle en masse fejlrettelser og forbedringer til producenternes mange forskellige enheder, i store opdateringer, kan man med apps tilgængelig via Google Play opdatere og fejlrette hurtigt, til gavn for forbrugerne.

– Gmail app får kæmpe opdatering

Netop dette er blandt andet HTC i gang med. Allerede nu kan du hente og opdatere blandt andet HTC Blink Feed, HTC Galleri og HTC Weather. Alle er de tilgængelige via Google Play. Nu har HTC også frigivet HTC Camera.

Med HTC Camera klar via Google Play er det muligt for adskillige HTC enheder, at få de nyeste features og funktioner, også selvom din enhed ikke er født med dem.

– Stor opdatering af Google Calendar på Android

Blandt andet er den nye funktion HTC Eye Experience med i den seneste opdatering af applikationen, hvilket betyder, enheder der ikke er født med funktionen, nu kan opdatere deres kamera-applikation via Google Play, og få udnyttelse af funktionen.

Der er dog den begrænsning, at HTC bestemmer hvilke enheder der understøtter HTC Camera applikationen. Det kan derfor betyde, at din aldrende HTC enhed, ikke kan opdatere kamera-applikationen.

– Her er det nye Google Play

HTC har ikke meldt ud hvilke enheder der understøtter de enkelte applikationer, men via dette link fra Google Play, kan du se samlingen af apps frigivet af HTC.

Mere til historien

Også producenter som Asus og Sony har applikationer tilgængelige via Google Play, så de kan opdateres på de enkelte produkter, uafhængigt af enhedernes firmware.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram