Apple vil stoppe produktionen af iPad Mini

Rygte: En taiwansk hjemmeside hævder, at Apple vil stoppe produktionen af iPad Mini og i stedet fokusere på en ny og større model.

iPad mini 3

iPad mini 3

Rygterne fortsætter med at svirre om Apple. Den taiwanske hjemmeside, Economic Daily News, hævder at den nye iPad Mini 3 vil blive den sidste ”mini-model”.

 – iPad Mini 3 er en realitet – uden store nyheder 

Salget af den mindste iPad-model er angiveligt faldet den sidste tid og derfor mener hjemmesiden også, at Apple i stedet vil fokuserer på en eventuel iPad Pro-model.

 – Apple overvejer større iPad

Da Apple præsenterede den nyeste iPad Air-model var der en række nyheder, men opgraderingen af iPad Mini-modellen, til iPad Mini 3, bød på langt mindre overraskelser. Det var nærmest kun fingeraftrykslæseren,som adskiller den fra iPad Mini 2.

Den taiwanesiske hjemmside mener, at det skyldes introduktionen af iPhone 6 Plus-modellen, der med sin fysiske størrelse med en 5,5 tommer skærm også kan konkurrerer mod de mindre tablets.

 – TEST: Apple iPhone 6 Plus – super fed, men uhåndterlig

Hjemmesiden MacRumors fortæller også, at det ikke er første gang Apple vælger at bruge ressourcerne på et andet projekt når salget af enkelte produkter falder eller forsvinder helt.

MacRumors mener dog også, at vi lige skal tage rygterne med et gran salt og huske, at Apple endnu ikke har meldt noget ud.

Mere til historien

Du kan også se vores web-tv indslag, hvor vi forsøger at give vores bud på hvilken iPhone-model, som er det rigtige valg for dig.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram