Lenovo klar med 2 nye Yoga tablets

Lenovo er nu klar med en række nye produkter til Yoga-serien, der blandt andet inkluderer Yoga Tablet 2 og Yoga Tablet 2 Pro. Se pris og tilgængelighed her.

Lenovo har netop løftet sløret for 3 nye produkter i Yoga-serien, hvor af to af disse er nye tablets.

Yoga Tablet 2, der er efterfølgeren til Lenovo Yoga Tablet, kommer med Android eller Windows i to forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 8 og 10 tommer. Tabletten kommer med en ny indstilling, der hedder hang-mode, forbedret lyd, kamera og Intel Atom-processor, samt et større støtteben.

Yoga Tablet 2 Pro er den ultimative underholdningstablet, der kommer med en 13 tommer tablet, 8 watt lyd, subwoofer og indbygget Pico-projektor, som giver den maksimale filmoplevelse. Yoga Tablet 2 Pro kommer med 15 timers batteritid, hang-mode og fjerdegenerations Intel Atom-processor.

 

Ønsker du Lenovo Yoga Tablet 2 med Android, så er den nu tilgængelig i Europa til en vejledende udsalgspris fra 1.700 kroner for modellen med 8 tommer skærm, mens modellen med 10 tommer skærm koster 2.250 kroner.

Lenovo Yoga Tablet 2 med Windows kommer på det europæiske marked i løbet af efteråret. Modellen på 8 tommer rammer markedet i november og vil få en vejledende udsalgspris på 1.850 kroner, mens 10 tommer modellen kommer i slutningen af oktober måned og får en vejledende udsalgspris fra 3.000 kroner.

Er du interesseret i Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, så bliver denne tilgængelig i Europa i slutningen af oktober måned og vil få en vejledende udsalgspris fra 3.750 kroner.

Mere til historien

Lenovo kommer også med Yoga 3 Pro, der er en efterfølger til Yoga 2 Pro er blot slankere og lettere end nogensinde før. Yoga 3 Pro kommer med QHD-skærm, Intel-Core M-processor og JBL-lydindstillinger. Yoga 3 Pro vejer 1,19 kg og er 12,8 mm tyk. Yoga Tablet 2 bliver tilgængelig i Europa i slutningen af oktober til en vejledende udsalgspris fra 3.750 kroner, mens Yoga 3 Pro også kommer på det europæiske marked i slutningen af oktober måned til en vejledende udsalgspris fra 11.950 kroner.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Kæmpe iPad Air kommer næste år

RYGTE: Det ventes at Apple vil lancere en 12,9 tommer iPad Air næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram