Google: Så let skifter du til Android

Med overskriften ”Switch to Android”, forsøger Google nu at tydeliggøre, hvor let et skifte fra iPhone og iPad til Android er.

iOS brugere føler sig trygge hos Apple, Android brugere ligeså hos Google. Sådan er det ofte når først man har vænnet sig til ét system, men det vil Google lave om på.

Switch to Android

Switch to Android (Android.com/switch)

Med ”Switch to Android” kampagnen, bliver det på hjemmesiden Android.com/switch tydeliggjort, hvor let det er at skifte til Android, hvis du ligger inde med en iOS enhed og har lysten til at prøve nyt.

– Android 5.0 Lollipop kommer først i 2015

Hjemmesiden fortæller i punktform, hvordan du ganske gratis, kan hente applikationer til din iOS enhed, for derefter synkronisere alt dit indhold med din Google konto.

Både billeder, musik fra iTunes, kontakter og mail-kontis fra både Yahoo, Outlook og mange flere, reklamerer Google med, let bliver overført eller synkroniseret til din Google konto.

– Her er Android 5.0 Lollipop

Mere til historien

Det er ikke kun Google der bejler til iOS brugerne, også Apple har lanceret en hjemmeside, der skal vejlede Android brugerne til et skifte over til iOS.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram