Betal din pizza med Bitcoin

Enhver frihedselskende og paranoid mobilnørds drøm er nu mulig – betal for pizzaen med Bitcoin via din smartphone

Den danske takeaway portal Hungry.dk tilbyder nu betaling med Bitcoin i selskabets mobilapplikationer.

Hungry.dk app til Android

Hungry.dk app til Android

Siden august måned har Hungry.dk accepteret betaling med Bitcoin via selskabets hjemmeside, men som noget nyt er det også muligt at benytte betaling med Bitcoins i Hungry.dks smartphone applikationer.

Introduktionen af Bitcoin i Hungry.dks applikation er ikke i sig selv nogen revolution. Det er et eksempel på, at den virtuelle valuta stille og roligt bliver en accepteret betalingsform. Udover Bitcoin kan man også betale for sin pizza med debit-, kreditkort, PayPal og selvfølgelig kontant.

Baggrund: Myterne omkring sikkerhed i mobilbetaling

Bitcoin er et sikkert betalingsmiddel

Det virker måske lidt underligt, at Hungry.dk nu også modtager Bitcoins som betaling, da man ofte hører historier om svindel med netop denne virutelle møntfod, men Bitcoin er faktisk en fordel for Hungry.dk, da sikkerheden er bedre.

– “Vi har taget Bitcoin ind som betalingsform, fordi vi ser en stor interesse for valutaen fra vores brugere, og samtidig er det en teknologi, der hjælper os som virksomhed med at undgå svindel med betalinger. Dette er en klar fordel i forhold til f.eks. almindeligt kreditkort,” fortæller Rune Risom, direktør for Hungry.dk til Meremobil.dk.

Hungry.dk applikation kan hentes gratis til iOS og Android.

Mere til historien

Hungry.dk har hurtigt etableret sig som en markant udfordrer til markedslederen Justeat.dk og tilbyder i dag levering fra mere end 800 restauranter over hele landet. Hungry.dk har et unikt rabatkuponsystem hvor hvert 10. køb er gratis. Rabatsystemeter specielt en fordel for stamkunder, der ofte køber takeawaw mad.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram