Apple vil tilbyde streaming i iTunes

Ifølge Wall Street Journal, så vil Apple integrerer Beats Music i iTunes og dermed tilbyde streaming i den populære musikbutik.

Med streamingtjenesternes indtog, som er overalt for tiden, har det også gjort at Apple har mærket en kraftig nedgang i brugen af den populære musikbutik iTunes Store.

Apple tilbyder ikke muligheden for streaming via tjenesten, men købet af Beats tidligere i år kan betyde det er stærkt på vej. Wall Street Journal hævder i hvert fald, at Beats Music vil blive integreret i iTunes. Det skriver Amobil.no.

Musiksalg i iTunes på verdensplan skulle være faldet mellem 13 og 14 procent indtil videre i år. Og ifølge tal fra brancheorganisationen IFPI faldt salget af downloads 2,1 procent sidste år. Disse tal skulle også være en del af grunden til, at Apple valgte at købe Beats.

 – Bekræftet: Apple har købt Beats

Kilden til Wall Street Journal oplyser, at Apple planlægger at lancerer integreringen af Beats i iTunes i løbet af 2015.

Mens antallet af digitale downloads stagnerer, så er streamingtjenesterne i kraftig vækst. Ifølge analyseselskabet Nielsen, så er disse øget med hele 46 procent i år, sammenlignet med samme periode sidste år.

Modsat konkurrenterne Spotify og Pandora, så har Beats Music ikke nogle reklamefinansierede gratisversioner.

Mere til historien

Trods faldet af digitale downloads så går det ikke helt skidt for Apples iTunes Store. Da Apple fornylig offentliggjorde deres kvartalsregnskab viste det, at iTunes Store i tredje kvartal i år omsatte for 4,6 milliarder dollar – en stigning fra 4,3 milliarder dollar i samme periode sidste år.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram