Stadig iPhones til danskerne

Den danske salgsstart for iPhone 6-modellerne gik da klokken rundede midnat og teleselskaberne melder, at der trods nogle godt besøgte midnatsevents fortsat er iPhones at få fat i.

Kø foran Telia til iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Kø foran Telia til iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Teleselskaberne oplyser, at der stadigvæk er telefoner at få i de forskellige butikker rundt i landet, samt på deres webshops.

Både 3, Telia og Telenor holdte midnatsåbent, men selvom butikkerne blev godt besøgt i aftes og fra morgenstunden, er der fortsat telefoner på hylderne til de der ikke ville bruge aftenen og natten i kø.

Telia oplyser, at det efter nattens salg fortsat er iPhone 6 med 64 GB hukommelse i farven Space Grey, der er den mest populære.

 – Her er den mest populære iPhone 6

Hos 3 oplyser de, at det i går ikke længere var iPhone 6 med 64 GB hukommelse, som kunderne var mest interesserede i, hvilket det ellers har været under pre-sale. I går var det dog modellerne iPhone 6 Plus 64 GB og 128 GB, der var den de fleste ville have.

Forventningerne til både salg og event har været helt efter bogen.

– ”Der er ingen tvivl om, at iPhone-hypen stadig lever. Traditionen tro havde vi iPhone-fans i kø allerede fra aftenen før, og vi er imponerede over, hvor trofaste disse fans møder op år efter år til lanceringen af de nye iPhones. De er med til at holde en fest i køerne og gøre disse lanceringer til noget helt specielt,” lød meldingen fra Telia dagen derpå.

 – WEB-TV: iPhone væltede endnu engang byen

Også hos 3 har salget oversteget alle forventninger, og de har også store forventninger til salget den kommende tid.

– ”Salget har oversteget vores forventninger, inklusivd hele pre-sale perioden, og i øvrigt tidligere år.  Heldigvis har vi fået gode leveringer i år, så vi har stadig lager i alle butikker og udvalgte Fona butikker. Der er desuden kort leveringstid på de fleste modeller, hvis man køber på 3.dk,” lyder udmeldingen fra 3 i dag.

Telenor har desværre ikke nået at vende retur inden deadline, men vi opdaterer selvfølgelig hvis de vender retur med deres status om salgsstarten af iPhone 6-modellerne.

Mere til historien

Apple har netop frigivet en iOS-opdatering, som nu bringer iOS-enhederne på iOS 8.0.2.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram