Sony Xperia Z3 Tablet Compact – den tyndeste og mest kompakte tablet

Sony har netop forøget deres tablet-familie med Xperia Z3 Tablet Compact, der er markedets tyndeste og mest kompakte tablet til dato. Læs nærmere om den her.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Verdens tyndeste og letteste kompakte tablet er nu en realitet. Sony har netop præsenteret den vand- og støvtætte (IP65/68 certificeret) tablet med en skærm på 8 tommer. Skærmen er af typen Full HD Triluminos og Live Colour LED teknologi.

IP-certificeringen gør, at du kan have tabletten med på farten og sågar have den med i køkkenet til madlavningen og mange andre steder, hvor man normalt skal være påpasselig med tekniske enheder.

Processoren i enheden er en 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 processor og Sonys strømsparerfunktion Stamina mode sørger for lang batteritid.

Derudover kommer Xperia Z3 Tablet Compact med 3 GB RAM, Qualcomm Adreno 330 GPU, 8.1 megapixels kamera, 2.2 megapixels frontkamera og vil blive tilgængelig både i en version med 4G og WiFi, samt en only-WiFi model.

Xperia Z3 Tablet Compact er desuden den eneste tablet med PS4 Remote Play, hvilket betyder du kan benytte din Xperia Z3 Compact til at forbinde og kontrollere dine spil på PlayStation 4. Applikationen PlayStation-App lader dig også bruge din enhed som en “second screen”.

Enheden er utrolig tynd  – og med kun en tykkelse 6,4 mm og en vægt på 270 gram er den nem at have med på farten.

Xperia Z3 Tablet Compact kommer i farverne sort og hvid.

Sony Xperia Z2 Tablet Compact kører på Android 4.4.4 ved salgsstarten som forventes at findes sted i november måned. Prisen for udgaven med 4G og WiFi samt 16 GB hukommelse vil ligge på 3.999 kroner.

Mere til historien

Sony oplyser desuden i pressemeddelelsen, at den mobile musikoplevelse også er blevet gen-opfundet.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram