Så mange penge overføres via MobilePay

Danske Bank har netop offentliggjort nogle sjove fakta om hvor mange penge der overføres via applikationen MobilePay og hvilken dag den bruges mest.

Billede med fakta om MobilePay fra Danske Bank

Billede med fakta om MobilePay fra Danske Bank

Danske Bank har netop offentliggjort nogle interessante oplysninger på deres Facebookside – nemlig hvordan vi betaler eller overfører penge. Bruger vi netbanken, tabletbanken, mobilbanken eller MobilePay?

Betal med MobilePay i webshops

Ifølge Danske Bank, så bruger vi MobilePay mest om fredagen – det er den dag, at der er flest overførsler via applikationen. Tallene fra Danske Bank viser også, at der faktisk sker 56.981 overførsler via MobilePay pr. døgn og gennemsnitsbeløbet er 210,10 kroner.

Mobilbanken bruges 44.274 gange pr. døgn til både betalinger og overførsler. I snit er hver transaktion på 2.000 kroner og de fleste logins sker mellem klokken 08.00 og klokken 22.00.

Tabletbanken bruges 12.986 gange pr. døgn, hvor det gennemsnitlige beløb er 3.000 kroner. De fleste logins sker mellem klokken 17.00 og 22.00.

MobilePay fylder 1 år med næsten 1,5 mio. brugere

Det er fortsat netbanken, der er den mest brugte når det kommer til betalinger og overførsler. I gennemsnit er der 231.956 betalinger og overførsler pr. døgn og det gennemsnitlige beløb er på 5.000 kroner. Mest aktive er brugerne på netbanken mellem klokken 08.00 og klokken 10.00, hvor der altså er flest logins.

Du kan downloade MobilePay gratis i både Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store – og behøver ikke være Danske Bank kunde for at bruge MobilePay.

Mere til historien

MobilePay applikationen er blevet et stort hit på loppemarkeder og generelt hos dem, som gør sig i brugtsalg. Men i år havde Kræftens Bekæmpelse også MobilePay med, som en mulighed hvor man kunne donerer penge. Og 5.900 danskere benyttede applikationen og støttede den gode sag med et gennemsnitligt beløb på 78,50 kroner – så der i alt blev doneret 463.150 kroner via MobilePay.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram