iPhone væltede endnu engang byen – dansk salgsstart på iPhone 6

WEB-TV: Så kom iPhone 6 til Danmark. Telebutikkerne tog imod fans og mobilspændte danskere der havde ventet hele dagen.

Så kom dagen hvor en almindelig torsdag aften blev forvandlet til en mindre, nogle steder større, folkefest. Årsagen var ankomsten af iPhone 6 og iPhone 6 Plus til de danske butikshylder.

Siden omkring klokken otte om morgenen havde de første siddet i kø, og i løbet af dagen og aftenen voksede køerne ved butikkerne hos 3, Telenor og Telia, der var de tre teleselskaber, som havde valgt at holde natåbent.

Mere om iPhone 6

Kom med til iPhone fest

Apple kan noget særligt

Blandt de fremmødte mente flere, at Apples smartphone er noget særligt i forhold til produkter fra andre producenter. Særligt designet og brugervenligheden nævnes igen og igen som en faktor.

Umiddelbart var der heller ingen bekymringer at spore i forhold til snakken om iPhone 6 Plus-telefoner, der angiveligt er blevet bøjet, blot ved at være i lommen. Apple har kommenteret sagen og lagt frem, at kun ni kunder har henvendt sig til supporten – ud af et salg på over 10 millioner enheder.

Ifølge en undersøgelse YouGov har foretaget for Metroxpress fastslår, at Apple har godt fat i danskernes pengepunge. Halvdelen af alle danskere har eller har ejet en iPhone, viser undersøgelsen.

Apple er den eneste mobilproducent, der er i stand til at trække danskerne på gaden i det omfang tilfældet er, når der lanceres nye iPhones.

Selvfølgelig kan iPhone 6 Plus bøjes

Mere til historien

I Danmark så vi de første køevents i 2008 da iPhone 3G blev sat til salg. Dengang havde Telia eneret på at sælge produktet.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram