Får BlackBerry comeback med ny Passport-model?

Den nye Passport-model fra BlackBerry kan være med til at give producenten et comeback på smartphone-markedet. BlackBerry Passport er forudbestilt i 200.000 eksemplarer på to dage.

BlackBerry Passport

BlackBerry Passport

Mobilproducenten BlackBerry har haft det nemmere end de har netop nu, men den nye Passport-model kan måske vende “skuden” for producenten og give et comeback på smartphone-markedet.

 – BlackBerry overvejer fremtiden

John Chen udtalte i fredags, BlackBerry BlackBerry CEO, at selskabet nu har modtaget 200.000 forudbestillinger af den nye model på kun to dage, selvom det ikke kommer tæt på de tal, som både Apple og Samsung kan fremvise, så er det et kæmpe antal for BlackBerry, der ikke har haft det nemt på smartphone-markedet. BlackBerry er derudover også mere en niche-enhed. Det skriver Bgr.com.

BlackBerry er også stolte af, at Passport er blevet den “bedst-sælgende, ikke SIM-låste smartphone på Amazon.com” få timer efter lanceringen. Dette er dog ikke ensbetydende med, at telefonen bliver et hit igennem længere tid. Det kan handle om de inkarnerede BlackBerry-fans har skyndt sig at forudbestille deres eksemplar.

Passport kommer med en 4,5 tommer firkantet skærm med en opløsning på 1.440 x 1.440 pixels, 2.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3GB RAM og et batteri på hele 3.450 mAh.

 – BlackBerry vil tilbage til telefoner med tastatur

BlackBerry Passport er ikke en telefon, som ventes på det danske marked.

Mere til historien

Ifølge Bgr.com lå Amazon.com’s egen Fire Phone tidligere også nummeret på denne liste og den regnes som et af de mere spetakulære flop i 2014

BlackBerry har patenter til salg for milliarder

I 00’erne var BlackBerry store, men siden er det gået ned ad bakke. Nu forsøger de at sælge ud af deres patenter.

(mere…)
En æra i mobilhistorien slutter – Blackberry lukker

Tirsdag den 4. januar er dagen, hvor der ikke længere er garanti for, at en række ældre telefoner ikke længere vil kunne gennemføre opkald, sende SMS m.m.

(mere…)
BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon - BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

(mere…)
Nu er Tizen større end BlackBerry

Det mindre og forholdsvis ukendte styresystem Tizen er nu større end det tidligere populære styresystem BlackBerry.

(mere…)
BlackBerry overvejer fremtiden som mobilproducent

Den nye topchef i BlackBerry vil inden for kort tid beslutte, om de har en fremtid som mobilproducent. (mere…)

BlackBerry vil tilbage til telefoner med tastatur

Den nye mand i spidsen for BlackBery vil tilbage til rødderne og fokuserer mindre på de moderne touch-telefoner. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram